Faillissementen in Messchenveld (Assen)

Overzicht van de laatste bedrijven in de buurt Messchenveld (Assen) die failliet zijn verklaard of in staat van insolventie verkeren. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over buurt messchenveld (assen)

Overzicht recente faillissementen en surseances in de buurt Messchenveld (Assen)

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in de buurt Messchenveld (Assen) in de gemeente Assen. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Messchenveld (Assen)

UitspraakBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
19-05-2020Bienvenue (h.o.d.n.)
Portugallaan, Assen
Assen71223916
07-04-2020Boomsluiter J.B. Onderhoudswerken BV
Spanjelaan, Assen
Assen02065166
18-04-2017De Bereiders BV
Italiëlaan, Assen
Assen01138469
17-03-2015T.O.P. BV
Spanjelaan, Assen
Assen02093935
12-03-2013V2 Bouw
Portugallaan, Assen
Assen04066552

Navigeer verder:

HyperlokaalBuurt Messchenveld (Assen)Wijk Marsdijk
Plaatsen in deze gemeente Assen Loon Rhee Ter Aard Ubbena Zeijerveen Zeijerveld
Terug naarFaillissementen gemeente AssenFaillissementen regio AssenFaillissementen provincie DrentheFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Assen:

   Regio's in de provincie Drenthe: