Drimble

Faillissementen in Breedenbroek

Overzicht van de laatste bedrijven in Breedenbroek die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over breedenbroek

Overzicht recente faillissementen en surseances in Breedenbroek

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Breedenbroek. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Breedenbroek

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
29-12-2017Mijnen Media (h.o.d.n.)
den Dam, Breedenbroek
Breedenbroek09059412
23-06-2016Co-zijnplus BV
Terborgseweg, Breedenbroek
Breedenbroek08169139
01-04-2015Dirtkings BV
den Dam, Breedenbroek
Breedenbroek57527547
20-11-2014Autobedrijf Koenders Breedenbroek BV
Terborgseweg, Breedenbroek
Breedenbroek09044612
13-06-2014Koenders Breedenbroek Beheer BV
Terborgseweg, Breedenbroek
Breedenbroek09085242
13-06-2014Fwh Koenders Pensioen BV
Terborgseweg, Breedenbroek
Breedenbroek09044611
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Breedenbroek Etten Gendringen Heelweg Megchelen Netterden Silvolde Sinderen Terborg Ulft Varsselder Varsseveld Voorst (Oude IJsselstreek) Westendorp
Terug naarFaillissementen gemeente Oude IJsselstreekFaillissementen regio AchterhoekFaillissementen provincie GelderlandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Achterhoek:

   Regio's in de provincie Gelderland: