Drimble

Faillissementen in Boelenslaan

Overzicht van de laatste bedrijven in Boelenslaan die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over boelenslaan

Overzicht recente faillissementen en surseances in Boelenslaan

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Boelenslaan. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Boelenslaan

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
02-10-2019Go To Marry-ann (h.o.d.n.) (voorheen)
Spekloane, Boelenslaan
Boelenslaan69666539
06-02-2019L & P Projectstoffering (h.o.d.n.) (voorheen)
Boelenswei, Boelenslaan
Boelenslaan01089604
05-12-2018Riemersma Bouw- En Metselwerken BV
Alde Galeien, Boelenslaan
Boelenslaan67165486
17-01-2018E.k. Dillema (h.o.d.n.) (voorheen)
Spekloane, Boelenslaan
Boelenslaan56497989
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Augustinusga Boelenslaan Buitenpost Drogeham Gerkesklooster Harkema Kootstertille Stroobos Surhuisterveen Surhuizum Twijzel Twijzelerheide
Terug naarFaillissementen gemeente AchtkarspelenFaillissementen regio DrachtenFaillissementen provincie FrieslandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Drachten:

   Regio's in de provincie Friesland: