Drimble

Faillissementen in Batenburg

Overzicht van de laatste bedrijven in Batenburg die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over batenburg

Overzicht recente faillissementen en surseances in Batenburg

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Batenburg. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Batenburg

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
31-07-2013Hodn Menzu
Ringdijk, Batenburg
Batenburg09174571
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Balgoij Batenburg Bergharen Hernen Niftrik Wijchen
Terug naarFaillissementen gemeente WijchenFaillissementen regio NijmegenFaillissementen provincie GelderlandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Nijmegen:

   Regio's in de provincie Gelderland: