Drimble

Faillissementen in Azewijn

Overzicht van de laatste bedrijven in Azewijn die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over azewijn

Overzicht recente faillissementen en surseances in Azewijn

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Azewijn. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Azewijn

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
07-02-2018Dolf Lensing (h.o.d.n.)
Ompertsestraat, Azewijn
Azewijn09184976
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 's-Heerenberg Azewijn Beek (GL) Braamt Didam Kilder Lengel Loerbeek Stokkum Vethuizen Wijnbergen Zeddam
Terug naarFaillissementen gemeente MontferlandFaillissementen regio LiemersFaillissementen provincie GelderlandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Liemers:

   Regio's in de provincie Gelderland: