Drimble

Faillissementen in Amstelhoek

Overzicht van de laatste bedrijven in Amstelhoek die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over amstelhoek

Overzicht recente faillissementen en surseances in Amstelhoek

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Amstelhoek. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Amstelhoek

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
09-08-2017Hodn Kitty Van Der Linden Agenturen
Tymon van Hiltenstraat, Amstelhoek
Amstelhoek64722783
24-04-2014Villa Dm BV (hodn Lynx Direct Narketing)
Amstelkade, Amstelhoek
Amstelhoek34156457
01-11-2012Scheepsrenovatie Mdw BV
Amstelkade, Amstelhoek
Amstelhoek30134483
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Abcoude Amstelhoek Baambrugge De Hoef Mijdrecht Nieuwersluis Vinkeveen Waverveen Wilnis
Terug naarFaillissementen gemeente De Ronde VenenFaillissementen regio VechtstreekFaillissementen provincie UtrechtFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Vechtstreek:

   Regio's in de provincie Utrecht: