Drimble

Faillissementen in Aarlanderveen

Overzicht van de laatste bedrijven in Aarlanderveen die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

menu aarlanderveen

Overzicht recente faillissementen en surseances in Aarlanderveen

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Aarlanderveen. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Aarlanderveen

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
28-06-2016Van Hal Security
Korteraarseweg, 2445 BG Aarlanderveen
Aarlanderveen28097681
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Aarlanderveen Alphen aan den Rijn Benthuizen Boskoop Hazerswoude Dorp Hazerswoude Rijndijk Koudekerk aan den Rijn Zwammerdam
Terug naarFaillissementen gemeente Alphen aan den RijnFaillissementen regio AlphenFaillissementen provincie Zuid-HollandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Alphen:

   Regio's in de provincie Zuid-Holland: