Drimble

Vlees+ Vlees+

Vakblad over vlees en delicatessen

 Bronnen: De KalverhouderGD DiergezondheidGeitenhouderijMelkveeMelkveebedrijfPetfood MagazinePig BusinessPluimvee ActueelVarkensVarkensbedrijfVleesVlees MagazineHet SchaapPluimveewebVeeteeltVeeteelt VleesVlees+

18 september 2017

23:02
Vlees+
Ahoy staat deze week drie dagen in het teken van Gastvrij Rotterdam. De horecabeurs trekt echter niet alleen exposanten en bezoekers... Ook op: Bakkers in Bedrijf
Vlees+
15:02
Vlees+
Twee jaar geleden trad de Vlaming Francis Kint aan als CEO van Vion Food Group, de op-een-na grootste vleesproducent van Europa.
Vlees+
15:02
Vlees+
De categoriewinnaars van de Beste Winkelketen van Nederland en Webshop Awards 2017-2018 zijn bekend. De Keurslager won de categorie...
Vlees+

15 september 2017

10:01
Vlees+
Albert Heijn constateert regionale verschillen in de Nederlandse vleesconsumptie en past zijn assortiment naar lokale voorkeuren aan.
Vlees+

14 september 2017

10:01
Vlees+
Nu de dagen korter worden is het weer tijd voor volle, rijke smaken. Met comfort food, trendy hapjes voor gezellige borrels of feestelijke...
Vlees+
10:01
Vlees+
VersVak is de vakbeurs waar de vleessector wordt vertegenwoordigd in combinatie met de brood & banket en AGF-sector.
Vlees+
10:01
Vlees+
De KNS zegt ´erg ontstemd´ te zijn over de praktijken in het Belgische slachthuis Izegim en vindt dat de autoriteiten met de sluiting...
Vlees+

13 september 2017

09:01
Vlees+
Vleesverwerker Zwanenberg Food Group wil op termijn 50 procent van zijn omzet uit niet-vleesproducten halen, schrijft het FD.
Vlees+
09:01
Vlees+
De Belgische dierenwelzijnsorganisatie Animal Rights filmde misstanden in een slachthuis in het Belgische Izegem.
Vlees+
09:01
Vlees+
De kangoeroe-populatie in Australië is de laatste jaren zo gegroeid dat de buideldieren een bedreiging vormen voor het ecosysteem...
Vlees+

11 september 2017

17:01
Vlees+
Lidl heeft een primeur: eind oktober liggen daar haanburgers in het schap. Tot voor kort werden mannelijke kippen, die geen eieren...
Vlees+
16:01
Vlees+
De barbecue blijft ongekend populair in Nederland. De nieuwe trend is bewuster barbecueën met nieuwe technieken. Het productaanbod...
Vlees+
16:01
Vlees+
Een stukje vlees en verse groenten, die met elkaar gekookt en gepureerd worden. Doe daar nog wat vocht en andere ingrediënten bij en je hebt...
Vlees+
09:01
Vlees+
De finalisten voor De Lekkerste Bal gehakt zijn op 7 september bekend gemaakt. Er deden 88 slagers mee aan deze strijd. De vakjury... Ook op: Vlees Magazine
Vlees+

8 september 2017

17:01
Vlees+
Horecaslagerij Nice to Meat neemt een kijkje in de professionele keuken. De Nice to Meat´s Chef Tour bestaat uit twee minuten...
Vlees+
Rode PijlMeer berichten van Vlees+ tref je aan op hun homepage http://www.vleesplus.nl