Drimble

Cultuur in Nes | Open Beelden

Oude foto's en oude video's van collectiestukken over Nes (Friesland) zoals deze voorkomen in diverse cultuurdatabanken.

informatie alleen over nes

Overzicht stukken uit de cultuurcollectie in of over Nes

Hieronder staan digitale representaties van collectiestukken over Nes. Steeds meer instellingen (musea, archieven, erfgoedinstellingen, theatergezelschappen, bibliotheken, etc.) maken informatie digitaal beschikbaar. Op deze manier kan iedereen deze waardevolle informatie op een laagdrempelige wijze inzien. Drimble neemt deze informatie over en zet het op de juiste (of beter: de juist mogelijke) plek. Wanneer er meer stukken beschikbaar komen, dan zullen wij deze hier toevoegen.

BronnenAlle collecties

Cultuur in Nes | Open Beelden

FotoOmschrijving

Weeknummer 51-21 [Video] (1951)

Locatie: Nes
Auteur: Polygoon-Profilti (producent) / Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid (beheerder)
Collectie: Open Beelden

De Phenix (1880)

Locatie: Nes
Collectie: Vereniging De Hollandsche Molen
Uit het jaar 1880

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Ballum Buren (Ameland) Hollum Nes
Terug naarCultuur gemeente AmelandCultuur regio WaddeneilandenCultuur provincie FrieslandCultuur Nederland

    Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het open data project van Europeana. Europeana is ontstaan in 2005, met de bedoeling een virtuele Europese bibliotheek te creëren om Europa's cultureel en wetenschappelijk erfgoed voor iedereen toegankelijk te maken. Door middel van slimme zoekopdrachten probeert Drimble relevante informatie hieruit te halen. We kunnen echter niet garanderen dat alle informatie ook daadwerkelijk betrekking heeft op de plaats, gemeente of regio. Daarvoor is de data in sommige gevallen helaas nog ontoereikend.

      Gemeenten in de regio Waddeneilanden:

      Regio's in de provincie Friesland: