Cultuur in Gemeente Ameland | Rijksmuseum

Oude foto's en oude video's van collectiestukken over de Gemeente Ameland (Friesland) zoals deze voorkomen in diverse cultuurdatabanken.

informatie alleen over gemeente ameland
Per plaats in deze gemeente Ballum Buren (Ameland) Hollum Nes
Terug naar112 regio Waddeneilanden112 provincie Friesland

Overzicht stukken uit de cultuurcollectie in of over de gemeente Ameland

Hieronder staan digitale representaties van collectiestukken over de gemeente Ameland. Steeds meer instellingen (musea, archieven, erfgoedinstellingen, theatergezelschappen, bibliotheken, etc.) maken informatie digitaal beschikbaar. Op deze manier kan iedereen deze waardevolle informatie op een laagdrempelige wijze inzien. Drimble neemt deze informatie over en zet het op de juiste (of beter: de juist mogelijke) plek. Wanneer er meer stukken beschikbaar komen, dan zullen wij deze hier toevoegen.

BronnenAlle collecties

Cultuur in Gemeente Ameland | Rijksmuseum

FotoOmschrijving

T' Dorp Hollum

Locatie: Hollum
Auteur: RM0001.PEOPLE.24247
Collectie: Rijksmuseum

T' Slot Te Ballum

Locatie: Ballum
Auteur: RM0001.PEOPLE.24247
Collectie: Rijksmuseum

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Ballum Buren (Ameland) Hollum Nes
Terug naarCultuur regio WaddeneilandenCultuur provincie Friesland

    Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het open data project van Europeana. Europeana is ontstaan in 2005, met de bedoeling een virtuele Europese bibliotheek te creëren om Europa's cultureel en wetenschappelijk erfgoed voor iedereen toegankelijk te maken. Door middel van slimme zoekopdrachten probeert Drimble relevante informatie hieruit te halen. We kunnen echter niet garanderen dat alle informatie ook daadwerkelijk betrekking heeft op de plaats, gemeente of regio. Daarvoor is de data in sommige gevallen helaas nog ontoereikend.

      Gemeenten in de regio Waddeneilanden:

      Regio's in de provincie Friesland: