Drimble

Jan van Schaffelaar springt van de toren, 1482, Schaffelaar (Barneveld)

Oude foto of video van een werk van Rijksmuseum uit de collectie van Rijksmuseum over Barneveld

informatie alleen over barneveld

Foto over Barneveld

Jan van Schaffelaar springt van de toren, 1482, Schaffelaar

Bron: Rijksmuseum

Jan van Schaffelaar springt van de toren te Barneveld, Barneveld

Jan van Schaffelaar springt van de toren van Barneveld, 16 juli 1482. Illustratie voor: Neerlands eerezuil of geschiedkundige tafereelen van Neerlands roemruchtige daden door de voornaamste nederlandsche kunstenaars, Nederlandsche maatschappij van schoone kunsten, `s-Gravenhage 1841, pl. 5. Zonder de historische beschrijving vermeld in FM.

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Achterveld (GL) Barneveld De Glind Garderen Kootwijk Kootwijkerbroek Stroe Terschuur Voorthuizen Zwartebroek
Terug naarCultuur gemeente BarneveldCultuur regio De ValleiCultuur provincie GelderlandCultuur Nederland

    Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het open data project van Europeana. Europeana is ontstaan in 2005, met de bedoeling een virtuele Europese bibliotheek te creëren om Europa's cultureel en wetenschappelijk erfgoed voor iedereen toegankelijk te maken. Door middel van slimme zoekopdrachten probeert Drimble relevante informatie hieruit te halen. We kunnen echter niet garanderen dat alle informatie ook daadwerkelijk betrekking heeft op de plaats, gemeente of regio. Daarvoor is de data in sommige gevallen helaas nog ontoereikend.

      Gemeenten in de regio De Vallei:

      Regio's in de provincie Gelderland: