Drimble

Cultuur in Aadorp

Oude foto's en oude video's van collectiestukken over Aadorp (Overijssel) zoals deze voorkomen in diverse cultuurdatabanken.

informatie alleen over aadorp

Overzicht stukken uit de cultuurcollectie in of over Aadorp

Hieronder staan digitale representaties van collectiestukken over Aadorp. Steeds meer instellingen (musea, archieven, erfgoedinstellingen, theatergezelschappen, bibliotheken, etc.) maken informatie digitaal beschikbaar. Op deze manier kan iedereen deze waardevolle informatie op een laagdrempelige wijze inzien. Drimble neemt deze informatie over en zet het op de juiste (of beter: de juist mogelijke) plek. Wanneer er meer stukken beschikbaar komen, dan zullen wij deze hier toevoegen.

BronnenNationaal Archief (1)

Cultuur in Aadorp

FotoOmschrijving

Aanleg En Verbeteren Van Wegen, Dijken En Spaarbekken, Westermaatweg, Aadorp (1959)

Locatie: Aadorp
Collectie: Fotocollectie Nederlandse Heidemaatschappij

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Aadorp Almelo Bornerbroek
Terug naarCultuur gemeente AlmeloCultuur regio AlmeloCultuur provincie OverijsselCultuur Nederland

    Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het open data project van Europeana. Europeana is ontstaan in 2005, met de bedoeling een virtuele Europese bibliotheek te creëren om Europa's cultureel en wetenschappelijk erfgoed voor iedereen toegankelijk te maken. Door middel van slimme zoekopdrachten probeert Drimble relevante informatie hieruit te halen. We kunnen echter niet garanderen dat alle informatie ook daadwerkelijk betrekking heeft op de plaats, gemeente of regio. Daarvoor is de data in sommige gevallen helaas nog ontoereikend.

      Gemeenten in de regio Almelo:

      Regio's in de provincie Overijssel: