Coronanieuws Terneuzen

Op deze pagina staat een overzicht van de laatste Corona-gerelateerde berichten uit Terneuzen.

informatie alleen over terneuzen

Nieuws over Corona in Terneuzen

Op deze pagina staat een overzicht van berichten over het coronavirus uit Terneuzen. Deze berichten over corona worden gefilterd uit nieuwsberichten uit duizenden nieuwsbronnen. Op deze manier proberen we een zo volledig mogelijk overzicht te maken.

Deze grafiek laat het aantal aangetoonde besmettingen, het aantal ziekenhuisopnamen en het aantal sterfgevallen zien.

19 september 2020

17:48
PZC | Zeeuws-Vlaanderen
Van een Ierse pub naar een gespecialiseerde plantenzaak. Donatha van Dijk en Ralf van Rees lieten zich niet uit het veld slaan door... Zie ook:

18 september 2020

14:12
PZC | Zeeuws-Vlaanderen
Horecazaken in Terneuzen krijgen de kans ook na 1 oktober grotere terrassen te houden, zodat ze binnen de coronaregels zo´n beetje... Zie ook:
09:11
De Politie
Op donderdag 24 september vindt de officiële opening plaats van het politiebureau en de meldkamer Zeeland-West-Brabant aan het Emplacement....

16 september 2020

16:54
PZC | Zeeuws-Vlaanderen
Hoek - Gek zijn ze op rommelmarkten, de Terneuzense vriendinnen Ria Steenbakker (76) en Gonda Audenaerd (75), maar ja, die zijn in deze...

13 september 2020

19:22
PZC | Zeeuws-Vlaanderen
Geen Mysteryland, geen Tomorrowland. Liefhebbers van dancefestivals balen in deze coronatijd. Voor de fans van het genre was afgelopen... Zie ook:

11 september 2020

15:28
AD | Zeeland
Goes - De vier Zeeuwse locaties voor coronatesten zitten zaterdag helemaal vol. Zondag is er nog wel ruimte in Goes en Terneuzen, zegt... Zie ook:
13:43
Gemeente Terneuzen | Facebook
Verhalen van jongeren GetTalking. Nikkie d´Hont uit Westdorpe Gemeente Terneuzen vertelt over haar ervaring in coronatijd.

10 september 2020

16:22
PZC | Zeeuws-Vlaanderen
Verzin iets geks om je als dj te promoten in coronatijd. De Terneuzense dj Olaf Hamelink heeft in elk geval iets aparts verzonnen:... Zie ook:
14:43
Gemeente Terneuzen | Facebook
Tekort aan labcapaciteit leidt tot oplopende wachttijden coronatest Testen heeft alleen zin wanneer de afgenomen tests vervolgens in een laboratorium...

9 september 2020

20:28
AD | Zeeland
Aan zijn zorgvuldig voorbereide verhaal kwam immunoloog Ger Rijkers woensdagmiddag tijdens het Kids College niet helemaal toe. De kinderen... Zie ook:

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Axel Biervliet Hoek Koewacht Overslag Philippine Sas van Gent Sluiskil Spui Terneuzen Westdorpe Zaamslag Zuiddorpe
Terug naarCoronanieuws gemeente TerneuzenCoronanieuws regio Zeeuws-VlaanderenCoronanieuws provincie ZeelandCoronanieuws Nederland

Gemeenten in de regio Zeeuws-Vlaanderen:

Regio's in de provincie Zeeland: