Coronanieuws Oosterend

Op deze pagina staat een overzicht van de laatste Corona-gerelateerde berichten uit Oosterend.

informatie alleen over oosterend

Nieuws over Corona in Oosterend

Op deze pagina staat een overzicht van berichten over het coronavirus uit Oosterend. Deze berichten over corona worden gefilterd uit nieuwsberichten uit duizenden nieuwsbronnen. Op deze manier proberen we een zo volledig mogelijk overzicht te maken.

Deze grafiek laat het aantal aangetoonde besmettingen, het aantal ziekenhuisopnamen en het aantal sterfgevallen zien.

Op dit moment zijn er uit de gemeente Texel vijf in het ziekenhuis opgenomen COVID-19-patiënten (dit zijn er 36.8 per 100.000 inwoners in deze gemeente). Het aantal aangetoonde corona-besmettingen in deze gemeente is elf (dit zijn er 81 per 100.000 inwoners). Het officiële aantal mensen dat overleden is aan corona in de gemeente Texel is twee (dit zijn er 14.7 per 100.000 inwoners).

30 april 2020

13:05
Gemeente Texel
Op 4 mei herdenken we de oorlogsslachtoffers, op 5 mei vieren we onze vrijheid. In verband met de coronamaatregelen vinden op Texel... Zie ook:

21 maart 2020

15:54
Op Drievende Kiel, Oudeschild TX Texel
De Biem Jan in betere tijden bij het uitvaren. De Texelse Noordzeekotter TX 3 ´Biem Jan´ van de gebroeders van der Vis uit Oosterend,...

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente De Cocksdorp De Koog De Waal Den Burg Den Hoorn (Texel) Oosterend Oudeschild
Terug naarCoronanieuws gemeente TexelCoronanieuws regio NoordkopCoronanieuws provincie Noord-HollandCoronanieuws Nederland

Gemeenten in de regio Noordkop:

Regio's in de provincie Noord-Holland: