Coronanieuws Heerenveen

Op deze pagina staat een overzicht van de laatste Corona-gerelateerde berichten uit Heerenveen.

informatie alleen over heerenveen

Nieuws over Corona in Heerenveen

Op deze pagina staat een overzicht van berichten over het coronavirus uit Heerenveen. Deze berichten over corona worden gefilterd uit nieuwsberichten uit duizenden nieuwsbronnen. Op deze manier proberen we een zo volledig mogelijk overzicht te maken.

Deze grafiek laat het aantal aangetoonde besmettingen, het aantal ziekenhuisopnamen en het aantal sterfgevallen zien.

11 juli 2020

19:50
Groot Heerenveen
Aldeboarn - Vanuit Aldeboarn (Oldeboorn) reden zaterdag 45 trekkers door de omgeving. De jaarlijkse oldtimer-trekkertocht ging langs... Zie ook:
13:02
De Stentor | Zwolle
Hij fungeerde als troubleshooter bij de KNVB, redde PEC van de ondergang en kreeg een paar jaar geleden ook Heerenveen weer op de rails....

10 juli 2020

22:41
Heerenveense Courant | Heerenveen
Shorttrackster Lara van Ruijven (27) is vrijdag in het ziekenhuis van Perpignan overleden, meldt schaatsbond KNSB. Ze lag sinds 29 juni... Zie ook:
13:51
Akkrum Nieuws
Van de 14 ingediende aanvragen ontvangen 12 verenigingen en stichtingen een financiële bijdrage uit het Coöperatiefonds van Rabobank... Zie ook:
10:27
Gemeente Heerenveen | Facebook
Voor iedereen die in deze ´Corona´-tijd een evenement wil organiseren geldt dat het nu nét anders gaat dan gewoonlijk. Sinds 1 juli...
10:17
Gemeente Heerenveen
In samenwerking met Sport Fryslân opent Provincie Fryslân een stimuleringsregeling voor extra sportactiviteiten. Sportverenigingen... Zie ook:

9 juli 2020

20:11
SC Heerenveen
Vandaag (donderdag 9 juli) maakte de KNVB het protocol bekend voor het spelen van wedstrijden met zoveel mogelijk publiek binnen de anderhalve...
15:25
Groot De Fryske Marren (De Friese Meren) | De Friese Meren
Met enige vertraging door de coronacrisis is de verbouwing van apotheek De Tjonger in de centrale hal van Tjongerschans inmiddels afgerond. Zie ook:
14:33
Voetbal International
De periode van Warner Hahn bij SC Heerenveen kende door de coronacrisis een abrupt einde.
14:21
Groot Heerenveen
Het jubileumboek 100 jaar vv & sc Heerenveen wordt vrijdagmiddag gepresenteerd. De presentatie vindt plaats in het Abe Lenstra stadion,... Zie ook:
12:03
Heerenveense Courant | Heerenveen
Swimfun in Joure voert een aantal versoepelingen door rondom de coronamaatregelen.
10:29
AD | Friesland
Het coronacentrum in Heerenveen moet voorkomen dat bij een mogelijk tweede golf aan coronabesmettingen de planbare, reguliere zorg... Zie ook:

8 juli 2020

21:21
Groot Heerenveen
Shorttrackster Lara van Ruijven is de afgelopen dagen redelijk goed doorgekomen in het Franse ziekenhuis waar zij verblijft. Haar medische...
16:09
SC Heerenveen
Het jubileumboek 100 jaar vv & sc Heerenveen wordt vrijdagmiddag gepresenteerd. De presentatie vindt plaats in het Abe Lenstra stadion,... Zie ook:

7 juli 2020

20:04
Leeuwarder Courant | Leeuwarden
De financiële risico´s voor de gemeente Heerenveen als gevolg van de coronamaatregelen lopen in de miljoenen. Dat blijkt uit een eerste... Zie ook:

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Akkrum Bontebok De Knipe Gersloot Haskerdijken Heerenveen Hoornsterzwaag Jubbega Katlijk Luinjeberd Mildam Nes (Heerenveen) Nieuwebrug Nieuwehorne Nieuweschoot Oldeboorn Oranjewoud Oudehorne Oudeschoot Terband Tjalleberd
Terug naarCoronanieuws gemeente HeerenveenCoronanieuws regio HeerenveenCoronanieuws provincie FrieslandCoronanieuws Nederland

Gemeenten in de regio Heerenveen:

Regio's in de provincie Friesland: