Drimble

Corona nieuws Hardinxveld-Giessendam

Op deze pagina staat een overzicht van de laatste Corona-gerelateerde berichten uit Hardinxveld-Giessendam.

informatie alleen over hardinxveld-giessendam

Nieuws over Corona in Hardinxveld-Giessendam

Op deze pagina staat een overzicht van berichten over het coronavirus uit Hardinxveld-Giessendam. Deze berichten worden gefilterd uit nieuwsberichten uit duizenden nieuwsbronnen. Op deze manier proberen we een zo volledig mogelijk overzicht te maken.

Op dit moment zijn er in de gemeente Hardinxveld-Giessendam één vastgestelde besmettingen (laatste controle data RIVM: Woensdag 1 april 2020, 08:00)

31 maart 2020

19:42
Gemeente Hardinxveld-Giessendam
Het kabinet heeft 31 maart besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Zie ook:
14:57
Het Kompas | Hardinxveld
H´VELD-G´DAM Het totaal aantal gemelde overleden patiënten in Nederland als gevolg van besmetting met het coronavirus covid-19 was de afgelopen... Zie ook:
14:27
Het Kompas | Hardinxveld
H´VELD-G´DAM Alleen samen krijgen we corona onder controle. We kunnen allemaal iets doen. Bekende gezichten uit onze stad en regio... Zie ook:
10:39
Gemeente Hardinxveld-Giessendam
Sommige organisaties kunnen vanwege de coronacrisis niet meer al hun gecontracteerde zorg leveren. De Sociale Dienst Drechtsteden blijft...
10:39
Gemeente Hardinxveld-Giessendam
Op maandag 30 maart meldt de GGD dat er 11 inwoners van Hardinxveld-Giessendam positief zijn getest op een besmetting met het coronavirus....
09:59
Het Kompas | Hardinxveld
H´VELD-G´DAM Waterschap Rivierenland houdt voor het bedienen van de sluizen tot nader order de winterregeling aan. Normaal gesproken...

30 maart 2020

14:59
Het Kompas | Hardinxveld
H´VELD-G´DAM Voor het eerst in vijf dagen zijn er in een etmaal minder dan 1000 nieuw vastgestelde coronabesmettingsgevallen bijgekomen... Zie ook:
14:59
Het Kompas | Hardinxveld
Week drie van de coronacrisis is ingegegaan. Althans de periode waarin waarin voor Nederland ongekend strenge maatregelen zijn genomen...
11:39
Gemeente Hardinxveld-Giessendam
Vanwege het coronavirus zitten veel mensen thuis en komen weinig mensen buiten. Ook ons sociale contact is wat beperkter.
10:55
OND | ICT en onderwijs
O.b.s. De Driemaster Hardinxveld-Giessendam houdt zich door de coronacrisis, net als veel andere scholen, momenteel bezig met digitale... Zie ook:
07:59
Het Kompas | Hardinxveld
H´VELD-G´DAM O.b.s. De Driemaster Hardinxveld-Giessendam houdt zich door de coronacrisis, net als veel andere scholen, momenteel... Zie ook:

29 maart 2020

23:15
De Gelderlander | Rivierenland
Een 88-jarige inwoner van Herwijnen is overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Dat meldt burgemeester Servaas Stoop. Zijn collega... Zie ook:
22:59
Het Kompas | Hardinxveld
H´VELD-G´DAM Burgemeester Dirk Heijkoop van Hardinxveld-Giessendam meldt zojuist dat in Hardinxveld een persoon is overleden als gevolg...
14:29
Het Kompas | Hardinxveld
H´VELD-G´DAM Het officieel vastgestelde aantal personen in Nederland dat besmet is met het coronavirus covid-19 is de 10.000 gepasseerd.... Zie ook:
07:59
Het Kompas | Hardinxveld
H´VELD-G´DAM Ook dit jaar staan een aantal kerken uit Hardinxveld weer gezamenlijke stil bij het lijden en sterven van Jezus. De maatregelen...
07:01
Drimble Bekendmakingen
De gemeente Hardinxveld-Giessendam heeft gisteren (zaterdag 28 maart 2020) de volgende bekendmaking gepubliceerd: Noodverordening COVID-19...

28 maart 2020

14:59
Het Kompas | Hardinxveld
H´VELD-G´DAM De RIVM-coronacijfers van zaterdag 28 maart voor heel Nederland geven aan dat er voor het eerst in drie dagen minder... Zie ook:

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Hardinxveld-Giessendam
Terug naarCoronanieuws gemeente Hardinxveld-GiessendamCoronanieuws regio AlblasserwaardCoronanieuws provincie Zuid-HollandCoronanieuws Nederland

Gemeenten in de regio Alblasserwaard:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: