Coronanieuws Gemeente Bunnik

Op deze pagina staat een overzicht van de laatste Corona-gerelateerde berichten uit de gemeente Bunnik.

informatie alleen over gemeente bunnik

Nieuws over Corona in de gemeente Bunnik

Op deze pagina staat een overzicht van berichten over het coronavirus uit de gemeente Bunnik. Deze berichten over corona worden gefilterd uit nieuwsberichten uit duizenden nieuwsbronnen. Op deze manier proberen we een zo volledig mogelijk overzicht te maken. Onderaan deze pagina kunt u ook nieuws over het Covid-19-virus filteren per plaats in deze gemeente.

Deze grafiek laat het aantal aangetoonde besmettingen, het aantal ziekenhuisopnamen en het aantal sterfgevallen zien.

8 juli 2020

09:27
`t Groentje | Bunnik
De zomer heeft zich teruggetrokken achter de grenzen van oranje landen, waar we beter niet heen kunnen gaan. Zelfs Coronaendom, het voormalige... Zie ook:

6 juli 2020

12:43
In De Buurt | Utrecht
Dat de coronacrisis veel creativiteit in horecaondernemers naar bovenhaalt, mag duidelijk zijn. We vertelden je vorige week al over...

5 juli 2020

08:39
Bunniks Nieuws | Bunnik
Deze zomer kunnen honderden kinderen en tieners gelukkig weer dansen, zingen en theater maken. Het was lang spannend door de coronamaatregelen... Zie ook:

4 juli 2020

23:12
RTV Slotstad | Zeist Bunnik
Van 6 tot en met 17 juli informeren Woongoed Zeist en Coen Hagedoorn Bouw alle bewoners van de L-flat over de geplande renovatie van hun woningen...
13:47
RTV Slotstad Zeist Bunnik | Video
In de coronatijd is er veel gebeurd in Zeist Wij kijken, samen met burgemees...

3 juli 2020

21:39
Bunniks Nieuws | Bunnik
Vrijdagmiddag 26 juni, een zonovergoten terras, gevulde karaffen water, een enthousiast publiek in coronaproof theateropstelling en spetterend,... Zie ook:

2 juli 2020

10:26
Bouwformatie
Bouwbedrijf BAM verwacht de eerste helft van het jaar af te sluiten met donkerrode cijfers. De onderneming rekent als gevolg van de problemen... Zie ook:

30 juni 2020

17:41
Bunniks Nieuws | Bunnik
Vandaag zijn 57 nieuwe personen gemeld die positief getest zijn op COVID-19; gisteren waren dat er nog 78. Er zijn 3 patiënten gemeld... Zie ook:

29 juni 2020

17:15
AD | Gouda
De coronacrisis jaagt Gouda op kosten. De gemeente moet waarschijnlijk een bedrag ophoesten van tussen de 6,5 en 10 miljoen euro om de gevolgen...
15:28
`t Groentje | Bunnik
Vandaag zijn in Nederland 78 nieuwe personen gemeld die positief getest zijn op COVID-19. Verder zijn 3 patiënten gemeld die vanwege... Zie ook:

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Bunnik Odijk Werkhoven
Terug naarCoronanieuws regio Utrecht StadCoronanieuws provincie Utrecht

Gemeenten in de regio Utrecht Stad:

Regio's in de provincie Utrecht: