Drimble

112-Nieuws Sprang-Capelle

Op deze pagina staat een overzicht van de laatste 112-gerelateerde berichten (zoals over politie, brandweer en ambulance) uit sprang-capelle.

informatie alleen over sprang-capelle

Nieuws over de politie, ambulance en brandweer in Sprang-Capelle

Hieronder staat een overzicht met nieuws over Sprang-Capelle, dat betrekking heeft op de hulpdiensten zoals de politie, ambulance en brandweer. Het nieuwsoverzicht wordt samengesteld uit vele duizenden nieuwsbronnen. Specifiek op zoek naar Burgernet-meldingen, klik hier
12:30
Heusden | Nieuws.nl
De politie heeft dinsdagavond op de Tilburgseweg in Sprang-Capelle een 29 jarige man uit Herpt aangehouden op verdenking van witwassen.... Zie ook:
11:50
AD | Waalwijk
Sprang-Capelle - In Sprang-Capelle is dinsdagavond een man uit Herpt aangehouden op verdenking van witwassen. De politie meldt dat hij enkele... Zie ook:

16 februari 2020

17:18
Nieuws.nl | Waalwijk
Sprang-Capelle - - S.V. Capelle voetbalde zaterdag op het eigen Mandemakers Sportpark tegen Haaften. Al in de eerste minuut de voorsprong...

13 februari 2020

19:29
Loon Op Zand | Nieuws.nl
Sprang-Capelle - - In de nacht van woensdag op donderdag is een woning beschoten aan de Nieuwevaart. Er is niemand gewond geraakt....
13:49
112 Kaatsheuvel
Een woning aan de Nieuwevaart in Sprang-Capelle is in de nacht van woensdag op donderdag beschoten. Dat meldt de politie. De bewoners... Zie ook:
13:48
Nieuws.nl | Waalwijk
Sprang-Capelle - - In de nacht van woensdag op donderdag is een woning beschoten aan de Nieuwevaart. Er is niemand gewond geraakt.... Zie ook:
13:28
112 De Langstraat
Een woning aan de Nieuwevaart in Sprang-Capelle is in de nacht van woensdag op donderdag beschoten. Dat meldt de politie. De bewoners...
12:19
AD | Waalwijk
Sprang-Capelle - Een woning aan de Nieuwevaart in Sprang-Capelle is in de nacht van woensdag op donderdag beschoten. Dat meldt de politie. Zie ook:
11:54
Digitaalburg
Digitaalburg Sprang-Capelle - In de nacht van woensdag op donderdag is een woning beschoten aan de Nieuwevaart. Er is niemand gewond... Zie ook:
10:31
BD | Den Bosch
Een spookrijder heeft donderdagochtend in alle vroegte voor onrust gezorgd op de A59. De bestuurder uit Den Bosch is uiteindelijk rond... Zie ook:
10:30
Heusden | Nieuws.nl
Een spookrijder is afgelopen nacht omstreeks 04.00 uur aangehouden op de A59 thv Waalwijk/Sprang-Capelle.Er kwamen meerdere meldingen...
10:19
AD | Waalwijk
Een spookrijder heeft donderdagochtend in alle vroegte voor onrust gezorgd op de A59. De bestuurder uit Den Bosch is uiteindelijk rond... Zie ook:

9 februari 2020

13:46
Nieuws.nl | Waalwijk
Vuren - - S.V. Capelle ging zaterdag op bezoek bij nummer laatst Vuren. In de openingsfase drong Vuren aan, maar gelukkig voor Capelle...

4 februari 2020

10:25
Loon Op Zand | Nieuws.nl
Sprang-Capelle - - Een 36-jarige man uit Oost-Nederland had maandagmiddag een afspraak bij de politie in Sprang-Capelle. Een wijkagent... Zie ook:

3 februari 2020

21:46
Nieuws.nl | Waalwijk
Sprang-Capelle - - Een 36-jarige man uit Oost-Nederland had vanmiddag een afspraak bij de politie in Sprang-Capelle. Een wijkagent... Zie ook:
19:07
112vdg | 112 Vandaag
Sprang-Capelle - Een 36-jarige man uit Oost-Nederland had vanmiddag een afspraak bij de politie in Sprang-Capelle. Een wijkagent uit Waalwijk... Zie ook:
18:49
AD | Waalwijk
Sprang-Capelle - Een 36-jarige man uit het oosten van Nederland maakte het de politie wel heel makkelijk. Hij had een afspraak op het politiebureau... Zie ook:
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Sprang-Capelle Waalwijk Waspik
Terug naar112-Nieuws in gemeente Waalwijk112-Nieuws in regio Waalwijk112-Nieuws in provincie Noord-Brabant112-Nieuws in Nederland

Gemeenten in de regio Waalwijk:

Regio's in de provincie Noord-Brabant: