Drimble

112-Nieuws Emmer-Compascuum

Op deze pagina staat een overzicht van de laatste 112-gerelateerde berichten (zoals over politie, brandweer en ambulance) uit emmer-compascuum.

informatie alleen over emmer-compascuum

Nieuws over de politie, ambulance en brandweer in Emmer-Compascuum

Hieronder staat een overzicht met nieuws over Emmer-Compascuum, dat betrekking heeft op de hulpdiensten zoals de politie, ambulance en brandweer. Het nieuwsoverzicht wordt samengesteld uit vele duizenden nieuwsbronnen. Specifiek op zoek naar Burgernet-meldingen, klik hier
16:04
Emmen 112
Vrijdagavond omstreeks 23:45 werd de brandweer van Emmer-Compascuum opgeroepen voor een ietwat opmerkelijk probleem: de waterbakken...

21 februari 2020

20:20
Emmer Courant | Emmen
Op de kruising van de Burgemeester Osselaan en de Kanaalweg in Schoonebeek zijn vrijdagavond twee auto´s op elkaar gebotst. Zie ook:
14:36
RTV Drenthe
Politieagenten in Emmen gaan tijdens evenementen een bodycam dragen. Het project, genaamd ´De Confrontatie´, is een samenwerking...
11:02
Emmer Courant | Emmen
Op de kruising van de Laan van der Marel met de Houtweg in Emmen zijn vrijdagochtend twee auto´s met elkaar in botsing gekomen. Zie ook:

20 februari 2020

22:08
Emmer Courant | Emmen
De politie van Emmen heeft donderdag bij twee woninginvallen in Erica twee verdachten aangehouden.
16:32
Emmer Courant | Emmen
Politieagenten gaan de komende dagen kleine videocamera´s dragen tijdens de carnavalsfestiviteiten in de gemeente Emmen. Hiermee moet... Zie ook:

19 februari 2020

13:50
Emmer Courant | Emmen
Op de kruising Oude Dijk met de Buinerweg in Exloo zijn twee woensdagmiddag twee auto´s tegen elkaar gebotst. Eén persoon raakte... Zie ook:

18 februari 2020

21:02
Emmer Courant | Emmen
In een woning aan de Laan van de Bork in Emmen heeft dinsdagavond een steekpartij plaatsgevonden. Hierbij raakte een 15-jarige jongen... Zie ook:
14:56
Emmer Courant | Emmen
Lichte opschudding in Emmer-Compascuum dinsdag aan het begin van de middag. Aan de Willehadshof zou een woningbrand woeden, maar later...

17 februari 2020

22:08
Emmer Courant | Emmen
De brandweer van Emmen moest maandagavond twee branden in dixi´s blussen in de wijk Angelslo. Zie ook:

13 februari 2020

16:45
Emmer Courant | Emmen
,,Het ongeval op de N34 bij Dalen heeft diepe sporen achtergelaten bij de slachtoffers”, zei de rechtbank in Assen donderdag. De veroorzaker... Zie ook:
15:57
Emmer Courant | Emmen
Bas Dost heeft doodsangsten uitgestaan toen hij in 2018 werd aangevallen door hooligans van zijn toenmalige club Sporting Lissabon.... Zie ook:

12 februari 2020

17:45
Emmer Courant | Emmen
Oud-stadsdichter van Groningen en onderzoeksjournalist B.D. uit Emmen moet zich voor de rechter verwantwoorden voor een artikel dat hij in 2016... Zie ook:
15:57
Emmer Courant | Emmen
De politie gaat aan de slag met zeven nieuwe tips over de moord op Ralf Meinema uit Klazienaveen. Vier tips kwamen er binnen nadat... Zie ook:
11:53
Algemeen Drents Persbureau
Voor het aanrijden van een 29-jarige man uit Emmen voor een shishalounge in zijn woonplaats, moet een 25-jarige plaatsgenoot 3,5 jaar...
09:33
Emmer Courant | Emmen
Naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht van gisteravond over de moord op Ralf Meinema uit Klazienaveen heeft de politie... Zie ook:

11 februari 2020

19:28
Emmer Courant | Emmen
Officieren van justitie Agnes de Vries en haar opvolger Martijn Kappeyne van de Coppello worden definitief niet strafrechtelijk vervolgd... Zie ook:
16:34
Emmer Courant | Emmen
Op de kruising van de Phileas Foggstraat en de James Cookstraat in Emmen zijn dinsdagmiddag een personenauto en een bestelbus op elkaar... Zie ook:
13:40
Emmer Courant | Emmen
Meneer Lanting uit Emmen weet het nog precies. ,,Je ziet de Van Schaikweg met links de ingang naar de brandweerkazerne met BB, ofwel...

10 februari 2020

21:58
Emmer Courant | Emmen
Op de A7 tussen Emmen en Nieuwlande zijn maandagavond twee auto´s met elkaar in aanraking gekomen. Een van de beide betrokken auto´s... Zie ook:
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Barger-Compascuum Emmen Emmer-Compascuum Erica Klazienaveen Klazienaveen-Noord Nieuw-Amsterdam Nieuw-Dordrecht Nieuw-Schoonebeek Nieuw-Weerdinge Roswinkel Schoonebeek Veenoord Weiteveen Zandpol Zwartemeer
Terug naar112-Nieuws in gemeente Emmen112-Nieuws in regio Emmen112-Nieuws in provincie Drenthe112-Nieuws in Nederland

Gemeenten in de regio Emmen:

Regio's in de provincie Drenthe: