Drimble

112-Nieuws Beverwijk

Op deze pagina staat een overzicht van de laatste 112-gerelateerde berichten (zoals over politie, brandweer en ambulance) uit beverwijk.

informatie alleen over beverwijk

Nieuws over de politie, ambulance en brandweer in Beverwijk

Hieronder staat een overzicht met nieuws over Beverwijk, dat betrekking heeft op de hulpdiensten zoals de politie, ambulance en brandweer. Het nieuwsoverzicht wordt samengesteld uit vele duizenden nieuwsbronnen. Specifiek op zoek naar Burgernet-meldingen, klik hier
22:48
Beverwijker Dagblad
Een 40-jarige man uit Beverwijk is vanmiddag neergestoken in de Van der Hoopstraat. De politie heeft kort daarna een 18-jarige man opgepakt.De... Zie ook:
17:43
NH Nieuws | IJmond
Een 40-jarige man uit Beverwijk is vanmiddag neergestoken in de Van der Hoopstraat. De politie heeft kort daarna een 18-jarige man opgepakt....
15:56
IJmuider Courant | IJmond
De politie onderzoekt woensdagmiddag een steekincident aan de Van der Hoopstraat in Beverwijk. Aan het einde van de middag werd een verdachte... Zie ook:
15:43
NH Nieuws | IJmond
In de Van der Hoopstraat in Beverwijk is zojuist iemand neergestoken. De politie heeft kort daarna een 25-jarige man opgepakt. De verdachte... Zie ook:
15:43
Beverwijker Dagblad
In de Van der Hoopstraat in Beverwijk is zojuist iemand neergestoken. De politie is op zoek naar de vermoedelijke dader: een 25-jarige... Zie ook:
15:08
Gezondheid & Co
Jorik Homma (30) uit Tubbergen liep ernstige brandwonden op bij een auto-ongeluk. Hij hoopt op verlichting door mee te doen aan een medisch...
14:56
IJmuider Courant | IJmond
De politie onderzoekt woensdagmiddag een steekincident aan de Van der Hoopstraat in Beverwijk. Daarbij wordt gezocht naar een verdachte.... Zie ook:
14:43
NH Nieuws | IJmond
In de Van der Hoopstraat in Beverwijk is zojuist een steekpartij geweest. De politie is op zoek naar een 25-jarige man op een fiets.... Zie ook:
14:40
NHD | IJmond
De politie onderzoekt woensdagmiddag een steekincident aan de Van der Hoopstraat in Beverwijk. Daarbij wordt gezocht naar een verdachte. Zie ook:
14:30
Burgernet Nederland
Verzoek uit te kijken naar een man 25 jr, licht getint, pet en capuchon, gezicht bedekt met sjaal. op fiets. Tips? Bel nu 112. GEEN...
14:19
Hard Nieuws
Woensdagmiddag 16 oktober rond 14.10 uur heeft een steekincident plaatsgevonden in de wijk Meerestein aan de Van der Hoopstraat in Beverwijk.
13:37
Beverwijk | Nieuws.nl
Ze moeten de ogen en oren worden van Beverwijk: de nieuw te vormen burgerwacht onder begeleiding van politie en de gemeente. De stad... Zie ook:

15 oktober 2019

22:43
NH Nieuws | IJmond
Ze moeten de ogen en oren worden van Beverwijk: de nieuw te vormen burgerwacht onder begeleiding van politie en de gemeente. De stad... Zie ook:

14 oktober 2019

18:27
IJmuider Courant | IJmond
De A22 is maandagmiddag rond 17.30 uur enige tijd dicht geweest in de richting van Beverwijk. Zie ook:
15:40
Beverwijk | Nieuws.nl
Jaarlijks vallen er meer slachtoffers vallen door ongelukken in en om het huis dan in het verkeer. Ongelukken met vaak onherstelbare...

13 oktober 2019

14:02
112vdg | 112 Vandaag
Op zaterdagmorgen deed een 16-jarige jongen uit Heemskerk aangifte van een steekincident dat kort daarvoor had plaatsgevonden op de Van Loenenlaan... Zie ook:
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Beverwijk Wijk aan Zee
Terug naar112-Nieuws in gemeente Beverwijk112-Nieuws in regio IJmond112-Nieuws in provincie Noord-Holland112-Nieuws in Nederland

Gemeenten in de regio IJmond:

Regio's in de provincie Noord-Holland: