Drimble

Gezicht op Vlaardingen, Gezigt van de Westzyde der Stede Vlaardingen, te zien van den Maas-Sluissen Dyk Oostwaarts...

Oude foto of video van een werk van Rijksmuseum uit de collectie van Rijksmuseum over Vlaardingen (1745).

informatie alleen over vlaardingen

Foto over Vlaardingen

Gezicht op Vlaardingen, Gezigt van de Westzyde der Stede Vlaardingen, te zien van den Maas-Sluissen Dyk Oostwaarts op / Gezigt van de Oostzyde der Stede Vlaardingen, te zien van den Schiedamsen Dyk Westwaarts op (1745)

Bron: Rijksmuseum

Vlaardingen

Twee voorstellingen op één blad. Prent als illustratie gebruikt in: Salom, Thomas. Tegenwoordige staat der Vereenigde Nederlanden; zesde deel. Behelzende het vervolg der beschryvinge van Holland. Amsterdam: Isaak Tirion, 1746.

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Vlaardingen
Terug naarCultuur gemeente VlaardingenCultuur regio Rijnmond WestCultuur provincie Zuid-HollandCultuur Nederland

    Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het open data project van Europeana. Europeana is ontstaan in 2005, met de bedoeling een virtuele Europese bibliotheek te creëren om Europa's cultureel en wetenschappelijk erfgoed voor iedereen toegankelijk te maken. Door middel van slimme zoekopdrachten probeert Drimble relevante informatie hieruit te halen. We kunnen echter niet garanderen dat alle informatie ook daadwerkelijk betrekking heeft op de plaats, gemeente of regio. Daarvoor is de data in sommige gevallen helaas nog ontoereikend.

      Gemeenten in de regio Rijnmond West:

      Regio's in de provincie Zuid-Holland: