WijnSpijs Magazine WijnSpijs Magazine

Voor Wijn, Spijs en al het andere lekkers!

 Bronnen: 24 KitchenAD | KooknieuwsAD | ReceptenBaknieuwsBeaufoodBoost Your HealthCharlies KitchenCulyDe Smaak van ItaliëDe Tuin Op TafelDelicious MagazineElle EtenFitgirl CodeFitgirlsFood InspirationFoodies MagazineFoodnessFrancesca KooktGewoon wat een studentjeHeerlijke HappenIm a FoodieKeukenliefdeKoken met KarinLady LemonadeLekkerLekker en SimpelLekker eten met LindaLiving The Green LifeMetro | Eten en DrinkenMijn ReceptenMind Your FeedMjamTaart MagazineMunchies | ViceMy happy kitchen

1 maart 2021

09:37
WijnSpijs Magazine
Brioche: een van de meeste luxe broden op de plank. Dit recept komt uit het boek Bak! van Jayne Jubb. Brioche brood is verrassend...
☆ WijnSpijs Magazine

26 februari 2021

16:37
WijnSpijs Magazine
Lekker hoor, een stuk kruidige, gelaagde spekkoek. Niet te zoet, of te overheersend van smaak. Heerlijk voor bij de koffie...
☆ WijnSpijs Magazine
10:37
WijnSpijs Magazine
Als je één cocktail in je repertoire moet hebben, is het de Old Fashioned. Dit is waar de cocktail begonnen is: de Old Fashioned...
☆ WijnSpijs Magazine

25 februari 2021

09:37
WijnSpijs Magazine
De eenvoudige aardappel: het is wonderlijk hoeveel kanten je ermee op kunt in de keuken. Koken, bakken, frituren: een aardappel...
☆ WijnSpijs Magazine

24 februari 2021

09:37
WijnSpijs Magazine
In het nieuwe boek van George Calombaris - die ene van de Australische Masterchef - staan wel 10 verschillende soorten Souvlaki...
☆ WijnSpijs Magazine

23 februari 2021

09:37
WijnSpijs Magazine
Weer een heerlijke vegan recept, namelijk deze verrassende vegan curry! Een recept uit het mooie kookboek ´Vegan East´...
☆ WijnSpijs Magazine

22 februari 2021

09:37
WijnSpijs Magazine
4 belangrijke redenen om meer seizoensproducten te eten! 1. Vitamientjes Lokaal gekweekte groenten liggen veel sneller op je bord....
☆ WijnSpijs Magazine

19 februari 2021

09:37
WijnSpijs Magazine
Souq, tafels vol mezze! Dit recept voor halloumi uit de oven met brood, dadels en za´atar komt uit het kookboek van Nadia...
☆ WijnSpijs Magazine

17 februari 2021

09:43
WijnSpijs Magazine
Een pan die voor je kookt terwijl je niet thuis bent? Maak kennis met de slowcooker! Lees in dit artikel hoe je een slowcooker...
☆ WijnSpijs Magazine

16 februari 2021

09:40
WijnSpijs Magazine
Quesadillas: Mexicaanse tosti´s Ah, de quesadilla. Wanneer er iets Mexicaans op tafel moet komen, dan grijp je al snel...
☆ WijnSpijs Magazine

15 februari 2021

09:38
WijnSpijs Magazine
Pasta carbonara is een veelgemaakt pasta recept uit de Italiaanse keuken. Logisch ook, het is een supersnel (namelijk ongeveer...
☆ WijnSpijs Magazine

12 februari 2021

18:38
WijnSpijs Magazine
Focaccia is een traditioneel brood, afkomstig uit Ligurië, een streek in het noorden van Italië. Maar vandaag maak je de heerlijkste...
☆ WijnSpijs Magazine

11 februari 2021

16:38
WijnSpijs Magazine
Corona schulden Horeca Een onderzoek naar de financiële gevolgen voor de horeca, van de maatregelen rondom COVID-19. 0 + Respondenten...
☆ WijnSpijs Magazine

10 februari 2021

08:41
WijnSpijs Magazine
Aardappelgratin is een van de meest verrukkelijke ovengerechten die je kunt maken. Iedereen kent de klassieke gratin dauphinois:...
☆ WijnSpijs Magazine

9 februari 2021

09:42
WijnSpijs Magazine
Dezen rijke, decadente pastei voor winterse dagen maak je wanneer de wegen afgesloten zijn en je ingesneeuwd bent. Geniet...
☆ WijnSpijs Magazine

8 februari 2021

09:42
WijnSpijs Magazine
Zoete aardappel stamppot. Dat is eens iets anders dan een normale stamppot en koken met zoete aardappel, dat zouden we vaker...
☆ WijnSpijs Magazine

5 februari 2021

16:42
WijnSpijs Magazine
Wat is er lekkerder dan een heerlijk stuk appeltaart met slagroom? Helemaal niets natuurlijk! In dit appeltaart recept lees...
☆ WijnSpijs Magazine
09:39
WijnSpijs Magazine
Stoofpeertjes zijn een heerlijk bijgerecht- of dessert om van te genieten in de herfst. Ze zijn eenvoudig om te maken, alleen...
☆ WijnSpijs Magazine

4 februari 2021

09:39
WijnSpijs Magazine
Chirashi-sushi Breng de Japanse smaken naar jouw keuken en maak bijvoorbeeld deze sushi! Sushi betekent simpelweg ´gezuurde...
☆ WijnSpijs Magazine

3 februari 2021

08:39
WijnSpijs Magazine
Deze vegetarische ovenschotel is perfect voor Meatless Monday, of elke andere doordeweekse dag. Het komt uit het boek Superveg,...
☆ WijnSpijs Magazine
► Meer berichten van WijnSpijs Magazine tref je aan op hun website: https://www.wijnspijs.nl/magazine