Drimble

Koken Koken

Over Koken en alles wat lekker is

 Bronnen: 24 KitchenBeaufoodBlij Zonder SuikerBodieBoostBoost Your HealthCharlies KitchenCocktailiciousCulyDe Smaak van ItaliëDe Tuin Op TafelDelicious MagazineEat.Run.Love.Eet het beterEetnieuwsElle EtenFitgirl CodeFitgirlsFood InspirationFoodies MagazineFoodnessFrancesca KooktGewoon wat een studentjeGezond Eten MagazineGood Food LoveHandige BaktipsI Love HealthIm a FoodieIts a food lifeJamie Magazine BlogKokenKoken BlogKoken met KarinLady LemonadeLaura’s Bakery

20 februari 2018

09:59
Koken
Eindelijk winter. Laten we vooral niet vergeten om boerenkool te eten. Als we het nu niet doen, wanneer dan wel? De oermethode is natuurlijk... Ook op: Koken met Karin
☆ Koken

19 februari 2018

11:00
Koken
Tegen alle verwachtingen in aten we het afgelopen jaar ietsje meer vlees dan daarvoor. En dat is raar. Want het besef is intussen toch... Ook op: Koken met Karin
☆ Koken

15 februari 2018

10:00
Koken
De jury is eruit! Vorige week zocht ik vijf gezinnen die willen meedoen aan mijn challenge: een week koken zonder pakjes en zakjes.... Ook op: Koken met Karin
☆ Koken

12 februari 2018

09:00
Koken
Degeneratie en makelaardij, knolraap en lof, schorseneren en prei Heel onze wereld wordt één woestenij, knolraap en lof, schorseneren... Ook op: Koken met Karin
☆ Koken

7 februari 2018

10:00
Koken
´Currypasta valt toch zeker niet onder de pakjes en zakjes??´ Menig ongeruste thuiskok klampt mij aan met deze vraag. Nu ben ik erg van de Ook op: Koken met Karin
☆ Koken

5 februari 2018

09:57
Koken
U had intussen wellicht al begrepen dat ik fan ben van Drs. P. Menig pennevrucht heeft het bij ons thuis geschopt tot gevleugelde uitdrukking.... Ook op: Koken met Karin
☆ Koken

2 februari 2018

11:57
Koken
Honig laat een gezin een jaar lang verplicht eten uit pakjes en zakjes (challenge!), wij doen het lekker 365 dagen zónder. Maar vanaf... Ook op: Koken met Karin
☆ Koken

1 februari 2018

10:57
Koken
Als culinair schrijver ga ik graag op werkbezoek. Langs bij boeren, vissers, tuinders, maar zeker ook fabrieken, want als je schrijft... Ook op: Koken met Karin
☆ Koken

30 januari 2018

10:00
Koken
We doen even een stukje educatie naar de mensen toe, want er heerst grote onduidelijkheid over pakjes en zakjes. Om te beginnen: wat valt... Ook op: Koken met Karin
☆ Koken

29 januari 2018

09:58
Koken
Lof is het fijnste wat een auteur ten deel kan vallen. Bakken vol fanmail. Juichende boekrecensies. Rijen voor de deur bij signeersessies... Ook op: Koken met Karin
☆ Koken

26 januari 2018

09:58
Koken
De eeuwiglopende serie ´kliekjesrecepten´ gaat nooit vervelen, want de aanwezige voorraad kliekjes is altijd weer anders,... Ook op: Koken met Karin
☆ Koken

25 januari 2018

14:58
Koken
We zijn inmiddels twee weken verder in de Honig challenge van 365 dagen mét dan wel zónder pakjes. Tijd voor een tussenstand. Kennelijk... Ook op: Koken met Karin
☆ Koken

23 januari 2018

09:56
Koken
Een veelgestelde vraag van mensen die van de pakjes en zakjes afwillen is wat ze dan beslist in hun kruidenrekje moeten hebben. Bestaan... Ook op: Koken met Karin
☆ Koken
08:56
Koken
We beginnen deze Drs-P-serie met de knolraap, dan volgen lof, schorseneren en prei vanzelf. Maar eerst een stukje knollologie. De knolraap...
☆ Koken
08:56
Koken
Vier afleveringen lang wijd ik me aan het fameuze lied van Drs. P, ´Knolraap en lof, schorseneren en prei´. Uiteraard met vier... Ook op: Koken met Karin
☆ Koken
► Meer berichten van Koken tref je aan op hun homepage http://koken.blogo.nl