Overpeinzingen: Kleur bekennen

Het fenomeen kleur in de wijn heeft een bijzondere ontwikkeling doorgemaakt. Ik kan me nog goed herinneren hoe het in mijn begintijd als wijnproever de eerste reflex was bij het proeven van rode wijnen: kijken naar de diepte van de kleur. Mindere wijnen, en wijnen van mindere jaren...


28-11 Overpeinzingen: Sluwe marketing Culinair
05-01 Wijn bewaren Zo lang kan dat volgens culinair journalist Jacques Hermus Culinair
05-01 Laat ook vieze beleggingsfondsen kleur bekennen Opinie
24-01 [column] Kleur bekennen Marketing
14-10 Jacques Hermus over duurzame wijn, Nigel Slater en Franse mosterd Amateurvoetbal
10:59 Mosselen husselen
10:32 Wat Eten We Vandaag: Brownie mugcake met kaneel
09:31 Eieren pellen
08:27 Waanzinnig weekendmenu: Indiaas eten
07:49 Weekmenu makkelijke maaltijden #264
06:39 Weekmenu makkelijke recepten 288
06:07 Vegan inspiratie tips …
05:36 15x leuke bakspullen voor Pasen
05:30 Update eierdozen
04:39 10x ovenschotels
00:54 Flensjes met bosvruchten
00:54 Risotto met rode bieten
00:54 Rigatoni met broccoli en worst
00:54 Pastinaaksoep met ham
24-03 Albert Heijn Huiswijn Rosé Vin de France
24-03 Voeding in de media | Week 12-2023
24-03 Culy Homemade: gegrilde courgette met burrata en kruiden
24-03 De lekkerste recepten voor wafels bakken
24-03 Hoe gezond is een sapdieet?
24-03 Culy Homemade: de beroemde biscuits (koekjes) uit `Ted Lasso`