Verrassingsmenu in plaats van voedselverspilling: in dit restaurant eten ze de héle vis op (óók de graten)
Bron:
AD | Kooknieuws

5 oktober 2022, 14:25
Hoogmade - Zelfs de visgraat wordt niet weggegooid. Een nieuwe manier van werken maakt restaurant Kom Eten uit Hoogmade nagenoeg voedselverspillingsvrij. ,,We gooiden voorheen zo tien biefstukken weg.”...
Artikelen in de categorie 'Culinair'
◄ WIN: 2x twee kaarten voor de live kookworkshop van Yotam Ottolenghi & Noor...
6x verschillende soorten paddenstoelen voor je herfstgerechten ►


Recent nieuws in de categorie 'Culinair'
08:27 Waanzinnig weekendmenu: Indiaas eten
07:49 Weekmenu makkelijke maaltijden #264
06:39 Weekmenu makkelijke recepten 288
06:07 Vegan inspiratie tips …
05:36 15x leuke bakspullen voor Pasen
05:30 Update eierdozen
04:39 10x ovenschotels
00:54 Flensjes met bosvruchten
00:54 Risotto met rode bieten
00:54 Rigatoni met broccoli en worst
00:54 Pastinaaksoep met ham
24-03 Albert Heijn Huiswijn Rosé Vin de France
24-03 Voeding in de media | Week 12-2023
24-03 Culy Homemade: gegrilde courgette met burrata en kruiden
24-03 De lekkerste recepten voor wafels bakken
24-03 Hoe gezond is een sapdieet?
24-03 Culy Homemade: de beroemde biscuits (koekjes) uit `Ted Lasso`
24-03 Orzo recept met kip balsamico