Wat Eten We Vandaag: Fritto misto met citroenmayonaise

Fritto misto is een typisch Italiaans gerecht en bestaat meestal uit verschillende soorten gefrituurde vis met zelfgemaakt bierbeslag. Gebruik een donker bier voor een ´zwaardere´ smaak. Liever zonder alcohol? Geen probleem, je kunt het bier ook vervangen voor bruiswater.
25-05 Eet zo min mogelijk vis uit Westerschelde vanwege PFAS, zegt RIVM Amateurvoetbal
30-07 Culy Homemade: caponata met kerstomaatjes en gefrituurde olijven Culinair
25-05 Vis uit Westerschelde bevat vaak veel PFAS: ´Zo min mogelijk eten´ Consument & 50+
18:43 Paella maken zo eenvoudig niet: dit zijn de do`s en don`ts
16:47 Chiles rellenos met salsa roja-risotto uit MEZCLA
16:29 Deze Tsjechische gerechten moet je proeven tijdens je citytrip in Praag
15:24 Turtle brownies
14:59 Ontbijttaco`s uit zonnig Californië
14:47 Sara Shawkat (van NOOMI) verovert Nederland met haar kleurrijke Iraakse...
14:37 Coleslaw
14:29 Zelf ijskoffie maken: tips en recept
13:26 Dit zijn de mooiste comfortabele én gemakkelijke schoenen voor dames
12:59 Albondigas: Spaanse gehaktballetjes met chorizo en amandel
12:50 Hagel valt op verschillende percelen aan de vooravond van de oogst
12:50 Nieuw record voor Bourgondische Romanée-St-Vivant
12:47 Varkenshaas met bacon en brie in champignonroomsaus
12:29 Go green: let eens op logo`s
12:25 Dit zijn de voordelen van krachttraining
11:59 Zelf plantaardige melk maken: lekker en low budget
11:29 De 3 lekkerste desserts in Brussel
11:27 De strandtent is vaak een restaurant aan het strand geworden waar...
11:24 Koekjes decoreren