Gezonder ijs sterk in opkomst, maar is dat nou winst?

Betaalbare verwennerij. Dat is volgens ijsmeester Hidde de Brabander en foodtrendwatcher Anneke Ammerlaan de kracht van een bolletje schepijs. Zij zien dan ook weinig in de ontwikkeling van ´gezonder´ ijs.


20-04 Transitie naar gezonder en duurzamer voedselaanbod noodzakelijk Horeca
18-05 Recept Italiaans pistache ijs Culinair
23-05 Huberts ijs Horeca
12-06 John Grant - Verwennerij van expressieve en gevoelige verhalenverteller Muziek
00:53 Semifreddo met kersen
00:53 Tomatensalade met geitenkaas en pompoenpitten
00:53 Rijke tomatensoep met pesto
00:07 `Voedsellessen moeten vaste plek krijgen op basisschool`
03-07 Imke houdt van dieren maar eet ze ook op en wil weten hoe dat werkt...
03-07 Culy Homemade: knapperige croissant-croutons (lekker bij ijs!)
03-07 De beste tips om de zomerhitte te overleven
03-07 Getest: Dit is de beste staafmixer met hakmolen
03-07 De leukste hotspots in de Amsterdamse Houthavens
03-07 Viv`s Eetoverzicht #26-2022
03-07 Zelf ketchup maken: zo doe je dat
03-07 Koken met vijgenbladeren: olie, vispakketjes en meer
03-07 Dit zijn de allerlekkerste typisch Vietnamese gerechten
03-07 Blueberry cakejes!
03-07 De populairste recepten van juni
03-07 Wat Eten We Vandaag: Fritto misto met citroenmayonaise
03-07 Schurende dijen in de zomer? Met deze tips is dat voorbij
03-07 Wat is pul biber en wat kun je ermee?