Gegrilde artisjokken met Ibérico ham a la Sagardi

Amsterdam - Voor verse artisjokken mag je ons ´s nachts wakker maken. We vielen dus met onze neus in de boter toen we bij Baskisch restaurant Sagardi in Amsterdam gegrilde artisjokken met Ibérico ham voorgeschoteld kregen. Zo simpel, zo puur, maar je moet er wel even...


10-05 Gegrilde witte asperges met Baskische vinaigrette a la Sagardi Culinair
24-04 Top 5: Italiaanse recepten Culinair
23-06 `s Nachts wakker liggen: waarom het natuurlijk én revolutionair is Blogs
25-05 Gordon Ramsay: quiche met artisjokken, asperges en ham Culinair
21-05 Frisse noedelsalade met gegrilde mango en courgette Culinair
02:07 Nieuwe tool helpt leefstijlcoaches om ideale klanten te vinden
00:53 Panna cotta met rood fruit
00:53 Tuinbonen met pecorino
00:53 Moules í l´escargot van Sergio Herman
00:29 Dit zijn dé leukste vakantieboek & vakantie doe-boeken tips voor...
00:07 Ruim helft Nederlanders gebruikt supplementen
05-07 Borrelend conflict ten einde: Oekraïne overwint in soepoorlog met Rusland
05-07 Gevulde tomaten met rijstsalade en olijven
05-07 Vurige kip met kaas uit de Koreaanse keuken
05-07 School | 28 Stijlvolle en coole kinderrugzakken
05-07 3x beach-lunch in Nederland
05-07 Aardbeiencheesecake met rozenwater en pistache
05-07 Cheers: dit zijn de lekkerste zomerdrankjes van 2022
05-07 Gefrituurde geitenkaas hapjes van witbrood
05-07 11x zoete gerechten van de BBQ
05-07 Fruit: deze soorten moet je echt even afspoelen voor je een hap neemt
05-07 Chocolade-droptaart
05-07 Zeebaars met rabarberdressing
05-07 Château Climens verkocht