Vrouwen in de food wereld: Virginie van Bronckhorst-Kunz van restaurant Triptyque

Is de culinaire wereld een mannenwereld? Niet als het aan de vrouwen ligt die elke dag keihard werken in de gastronomie. En dat zijn er veel! Chefs, sommeliers, gastvrouwen en bakkers die uitblinken in hun vak en die toevallig vrouw zijn. Zij krijgen - naar ons idee...
13-12 5 x verrassende manieren om te koken met tomaat van Niven* & Virginie Culinair
02-02 Foodies boekenclub: "Groente Menu`s" Culinair
08-03 Vrouwen in de food wereld: Tania Yabra, patissier bij restaurant Wils* Culinair
18-01 Review: Groente Menu`s – Niven Kunz & Virginie van Bronckhorst – Kunz Culinair
30-12 De liefde gaat door de maag bij de vrouw van sterrenchef Niven Magazines
00:52 Gordon Ramsay: New York cheesecake met chocolade
00:52 Risotto met witte asperges
00:52 Mediterrane gevulde paprika´s
23-05 Sorgente zoekt een Rayonmanager medische voeding | Zuidoost-Nederland
23-05 Chips traktaties | 12 Leuke én makkelijke ideeën om chips te trakteren...
23-05 Gratis samples Ensure Plus Advance met Beweegpakket
23-05 NIEUW: Het gratis BBQ & Buiten e-book!
23-05 Culy Homemade: kipburger met wodkasaus
23-05 Culy Homemade: empanadas met tonijn, aardappel en olijven (met chimichurri)
23-05 Het grote Italië kookboek van Koken & Genieten
23-05 Chilean Organic Winegrowers opgericht
23-05 20 makkelijke bakrecepten om je om te toveren tot meesterbakker
23-05 Utrechters fietsen met verpakkingsvrije kar vol noten, pasta en snoep...
23-05 Dit zijn de seizoensgroenten en -fruit in juni
23-05 Viral: zo wordt knoflook zacht en romig zonder sterke nasmaak
23-05 Kun je verslaafd raken aan suiker?
23-05 Klaar met al het plastic na een avondje koken? Bij deze reizende supermarkt...
23-05 Achter de schermen week 21 – 2022
23-05 Zo maak je een gepocheerd ei in de magnetron (!)
23-05 Wie gaat er een officiële Big Green Egg workshop volgen op Landgoed...