Koken met chocolade in hartige gerechten: 7 x inspiratie

Chocolade in hartige gerechten, eigenlijk doen we dat niet zo vaak. Toch heeft chocolade (en met name de cacao) een diepe, complexe smaak die ook in hartige gerechten goed gedijt. Het proberen waard! Heb je nog wat chocolade in huis en ben je niet zo´n zoetekauw?...


05-11 In cacao beleggen, sterke groei in Azië en relatie... Economie
16-11 5x heerlijk zoet met chocolade en fruit Culinair
08-11 Kook samen met Israëlische en Nederlandse chef-koks... Verdieping & Religie
11-11 2 vegetarische gerechten die je binnen 7 minuten bereidt Moeder
05-11 Zoete aardappel stamppot, easy peasy [Recept] Culinair
17:19 Nieuw businessmodel: verkoop vóór inkoop
17:14 De verwachtingen waren niet hoog gespannen, maar we zaten mis. Pas wel op voor...
16:45 Culy Homemade: Khao Phad Neua (Thaise gebakken rijst met rundvlees,...
16:29 Horen én zien met wie je praat | Deze speelgoed video walkie talkies...
16:25 Zo maak je de perfecte Tonkatsu
15:38 Plantaardiger voor jezelf en de planeet met Holland & Barrett
14:45 Culy`s Food Finds: cocoa bitters van Angostura
13:44 Zo gevaarlijk zijn koekenpannen voor jou, het milieu en de vogels
13:24 Risotto van orzo met champignons en burrata
12:45 Tof: deze brouwerij mixt Belgische bieren met Japanse smaken
12:37 Astrid Joosten en Thérèse Boer over wijn: deel II
12:37 Gastronomische Gilde lanceert nieuwe wedstrijd voor jonge garde
11:54 Meer blikjeswijn
11:42 Lionel Osmin et Cie IGP Côtes de Gascogne Pyrène L´incomparable...
11:29 De kracht van een goede menukaart
11:14 Toch uit eten? Take Away Wandelingen voeren je langs culinaire hotspots
11:05 Poké bowl met teriyaki zalm en zoetzuur
10:43 Sukadelapjes uit de slowcooker
10:38 Vegan parfum