Een restaurant openen in coronatijd: `Voelt als Monopoly, net begonnen en alweer terug naar start`

Het starten van een eigen horecazaak is vaak een langgekoesterde droom. Maar alle van tevoren bedachte plannen konden in maart de prullenbak in. Eigenaren van twee Roermondse restaurants vertellen tegen De Limburger hoe het is om een restaurant te beginnen in coronatijd.
26-10 Een restaurant openen in coronatijd: `Voelt alsof je Monopoly... Limburg
26-10 Een restaurant openen in coronatijd: ´Voelt alsof... Limburg
27-10 Een restaurant openen in coronatijd: `Voelt als Monopoly,... Limburg
23-10 Culinair Wild arrangement op een landgoed op de Veluwe Eropuit
22-10 `Kan je er nog onderuit ` Deze horecaondernemers begonnen... Culinair
05:32 Volkoren appel-kaneel pancakes
04:40 3x gezondere pizza
00:49 Klassieke crêpes (basisrecept)
00:25 Ketting knutselen met een bloem van zoutdeeg
22-01 Vier de liefde met de Valentijnsbox van Parkheuvel
22-01 11 X brood recepten: maak zelf heerlijk vers brood! [RECEPTEN]
22-01 Zelf heerlijk koolhydraatarm brood bakken [RECEPT]
22-01 De opmars van walnoten van eigen bodem: Melissa en Rudolf Jan maken...
22-01 Farrahton`s Vegan Challenge week 3
22-01 Dit is Jamie´s simpele toevoeging voor lekkere ovenaardappels
22-01 >Bunge Loders Croklaan introduceert vet voor babyvoeding gelijk aan Chinese...
22-01 >Productnieuws: Daily Baby-voeding wint innovatieprijs
22-01 Culy Homemade: winterse pizza met aardappel, boerenkoolpesto en pistache
22-01 Nu al het gezelligste kookboek van 2021: SNERT
22-01 Vegan aanbiedingen week 3-4
22-01 Weekendbaksels: 5x zoete ontbijtjes
22-01 LET OP: er is een nepaccount actief
22-01 Proberen: dit deel van de kip is véél malser dan kipfilet
22-01 Frikandel-liefhebbers opgelet: deze snack maakt een comeback