Drimble

Vergunningen Alphen aan den Rijn

De laatste aangevraagde en afgegeven vergunningen in Alphen aan den Rijn, met tevens andere bekendmakingen en regelgeving door de gemeente.

menu alphen aan den rijn

Overzicht recente vergunningen en regelgeving in Alphen aan den Rijn

De meeste overheidsinstanties publiceren regelgeving en vergunningen in een speciale databank. Deze data neemt Drimble over, zodat wij deze hier eenvoudig aan u kunnen aanbieden. Onderstaande vergunningen en publicaties zijn speciaal gemarkeerd op de plaats Alphen aan den Rijn door de betreffende overheidsinstantie. In dit overzicht staan ook berichten die betrekking hebben op de gemeente Alphen aan den Rijn of het lokale waterschap die geen speciale plaatsmarkering hebben gekregen. Deze voegen wij voor de volledigheid dan ook hier toe. Het kan zijn dat deze vergunningsaanvragen niet relevant zijn voor de plaats Alphen aan den Rijn. U kunt deze handmatig aan- of uitzetten.
Verfijn resultaten

Vergunningen Alphen aan den Rijn

DatumBetreft/InstantieOnderwerp
23-11-2017Gemeente Alphen aan den RijnGemeente Alphen aan den Rijn - het plaatsen van een individuele gehandicaptenparkeerplaats - Uranusstraat 378 te Alphen aan den Rijn

Betreft: Verkeersbesluit

23-11-2017Gemeente Alphen aan den RijnGemeente Alphen aan den Rijn - het plaatsen van een individuele gehandicaptenparkeerplaats - Serenadestraat 39 te Alphen aan den Rijn.

Betreft: Verkeersbesluit

23-11-2017Gemeente Alphen aan den RijnGemeente Alphen aan den Rijn - het instellen van een parkeerverbod - Cederstraat 2 te Alphen aan den Rijn.

Betreft: Verkeersbesluit

23-11-2017Gemeente Alphen aan den RijnGemeente Alphen aan den Rijn - het verwijderen van een individuele gehandicaptenparkeerplaats - Vliestroom 345 te Alphen aan den Rijn

Betreft: Verkeersbesluit

23-11-2017Gemeente Alphen aan den RijnGemeente Alphen aan den Rijn - het plaatsen van een individuele gehandicaptenparkeerplaats - het Rietje Le Largeplantsoen 2 te Koudekerk aan den Rijn.

Betreft: Verkeersbesluit

23-11-2017Gemeente Alphen aan den RijnGemeente Alphen aan den Rijn - het plaatsen van een individuele gehandicaptenparkeerplaats - Sweelinckplein 40 te Alphen aan den Rijn.

Betreft: Verkeersbesluit

23-11-2017Gemeente Alphen aan den RijnGemeente Alphen aan den Rijn - het verwijderen van een individuele gehandicaptenparkeerplaats - Poortwachter 39 te Alphen aan den Rijn.

Betreft: Verkeersbesluit

23-11-2017Gemeente Alphen aan den RijnGemeente Alphen aan den Rijn - het plaatsen van een individuele gehandicaptenparkeerplaats - Fideliohof 31 te Alphen aan den Rijn.

Betreft: Verkeersbesluit

23-11-2017Gemeente Alphen aan den RijnGemeente Alphen aan den Rijn - het verwijderen van een individuele gehandicaptenparkeerplaats - Rigolettohof 1 te Alphen aan den Rijn.

Betreft: Verkeersbesluit

22-11-2017Gemeente Alphen aan den RijnDefinitief afwijkingsbesluit voor het bouwen van een woonhuis achter Rijndijk 41A te Hazerswoude-Rijndijk

Betreft: Omgevingsvergunning

15-11-2017Gemeente Alphen aan den RijnKennisgeving ingekomen aanvraag omgevingsvergunning:

Betreft: Omgevingsvergunning

15-11-2017Gemeente Alphen aan den RijnKennisgeving verleende omgevingsvergunning:

Betreft: Omgevingsvergunning

15-11-2017Gemeente Alphen aan den RijnKennisgeving ingekomen aanvraag omgevingsvergunning:

Betreft: OmgevingsvergunningNavigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Aarlanderveen Alphen aan den Rijn Benthuizen Boskoop Hazerswoude Dorp Hazerswoude Rijndijk Koudekerk aan den Rijn Zwammerdam
Terug naarVergunningen gemeente Alphen aan den RijnVergunningen regio AlphenVergunningen provincie Zuid-HollandVergunningen Nederland

    Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het open data project van de Nederlandse overheid. Het doel van dit project is om zoveel mogelijk publieke informatie te ontsluiten. Drimble is afhankelijk voor de correctheid van deze informatie van derde partijen. De informatie op deze pagina kan daarom gedateerd of inmiddels ongeldig zijn. Raadpleeg daarom altijd de lokale overheidsinstantie bij toepassing van de gegevens.

      Gemeenten in de regio Alphen:

      Regio's in de provincie Zuid-Holland: