Drimble

Sportnieuws Schagen

Op deze pagina staat een overzicht van sportnieuws uit Schagen.

informatie alleen over schagen

Sportnieuws uit Schagen

Op deze pagina staat een overzicht van berichten met sportnieuws over Schagen. Deze sportnieuwsberichten worden gefilterd uit nieuwsberichten uit duizenden nieuwsbronnen. Op deze manier proberen we een zo volledig mogelijk overzicht te maken.

16 februari 2020

21:42
Rondje Schagen
16-02-2020 | 21:24:00 De 35 editie van het door Krijt op Tijd georganiseerde 10 0ver Rood leverde een nieuwe naam op de cup op. Kenneth... Zie ook:
19:12
NHD | Sport Noordkop
Op een kletsnet Groenoord hield Schagen United het hoofd boven water en versloeg VZV. Waar alle wedstrijden in de regio werden afgelast...
17:47
Schagen Centraal
Regio - De veelvuldige regenval en de daarmee gepaardgaande situatie van de voetbalvelden, zorgde voor een forse streep door het voetbalprogramma.In... Zie ook:
17:23
Den Helder Centraal
Een slordig spelend Schagen United kon zondagmiddag op eigen veld niet met de handrem erop spelen. Daarvoor was het tegenspel vaneen... Zie ook:
16:47
Schagen Centraal
Winkel heeft in de strijd om het kampioenschap in de derde klasse A zondagmiddag in Bovenkarspel dure punten laten liggen.De ball kon West-Friesland... Zie ook:
14:12
Noordkop Centraal
Sint Maarten - D66 Schagen heeft vrijdag, tijdens Valentijnsdag, de vrijwilligers van het Dorpsservicepunt in Sint Maarten in het zonnetje... Zie ook:
13:17
Schagen Centraal
Regio - Vanwege het slecht weer en de conditie van de velden, is een aantal voetbalwedstrijden in de regio afgelast.In 2A gaat het treffen... Zie ook:

14 februari 2020

23:36
Twee Nul
Leekster Eagles kon het tegen Scagha´66 niet bolwerken. In Noord-Holland werd met 6-3 verloren. Halverwege stonden de gasten nog met 2-3 voor....
07:01
Drimble Bekendmakingen
De gemeente Schagen heeft gisteren (donderdag 13 februari 2020) de volgende acht bekendmakingen gepubliceerd: Ontwerp omgevingsvergunning...

13 februari 2020

14:54
Rodi | Schagen
Alle 288 zonnepanelen van de zonnecentrale in Waarland zijn gereserveerd. Hiermee is het project Zon op Waarland geslaagd.
14:54
Rodi | Schagen
Oranjedames spelen EK-kwalificatieduels tegen Spanje ARNHEM - Bondscoach Emmanuel Mayonnade heeft 33 speelsters opgenomen in zijn voorlopige...
13:54
Rodi | Schagen
JuRo Unirek/VZV 2 verliest in de slotfase De reserves van VZV moesten in de slotfase hun meerdere erkennen in de bekerwedstrijd tegen...
13:17
Schagen Centraal
Schagen United krijgt een 1ste dameselftal met Victor van der Maat als hoofdcoach en trainer en Diego Vanelli als trainer.Het damesvoetbal... Zie ook:
12:47
Schagen Centraal
Regio - Of er dit weekend gevoetbald kan worden, is nog ongewis, maar er is in elk geval een volledig programma vastgesteld. Maar dat regen... Zie ook:
11:01
Gemeente Schagen
Kermis Dirkshorn keert na 2 jaar van reconstructie weer terug op het Dorpsplein. Door de grootschalige reconstructie in Dirkshorn in 2018... Zie ook:

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 't Zand Burgerbrug Callantsoog Dirkshorn Oudesluis Petten Schagen Schagerbrug Sint Maarten Sint Maartensbrug Sint Maartensvlotbrug Tuitjenhorn Waarland Warmenhuizen
Terug naarSportnieuws gemeente SchagenSportnieuws regio NoordkopSportnieuws provincie Noord-HollandSportnieuws Nederland

Gemeenten in de regio Noordkop:

Regio's in de provincie Noord-Holland: