Sportnieuws regio Rijnmond Oost

Per gemeente: Albrandswaard Barendrecht Capelle aan den IJssel Krimpen aan den IJssel Ridderkerk

informatie alleen over regio rijnmond oost

Sportnieuws uit de regio Rijnmond Oost

Op deze pagina staat een overzicht van berichten met sportnieuws over de regio Rijnmond Oost. Deze sportnieuwsberichten worden gefilterd uit nieuwsberichten uit duizenden nieuwsbronnen. Op deze manier proberen we een zo volledig mogelijk overzicht te maken.

► Schrijf iets op het prikbord van de regio Rijnmond Oost

14 juli 2020

11:22
De Schakel Barendrecht
Donderdag 9 juli heeft de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) bekend gemaakt dat ProRail onvoldoende beeld heeft van de...
10:07
Lekstreek Capelle aan den IJssel
Heeft u ook te lang thuis stil moeten zitten en wilt u nu weer in beweging komen?! Dat kan tijdens de Sportieve Zomer van Sportief...
00:01
RTV Albrandswaard | Sport
Zaterdag 11 juli hebben jonge mantelzorgers de toppen van de klimbomen bij Abel Tasman opgezocht om zich vervolgens te wagen aan stoere... Zie ook:

13 juli 2020

23:11
Capels Dagblad | Capelle aan den IJssel
Bart Vriends, de verdediger van Sparta, heeft de eerste aflevering van De Slimste Mens winnend afgesloten. Hij overrulede in de laatste... Zie ook:
18:55
Albrandswaards Dagblad | Albrandswaard
Zaterdag 11 juli hebben jonge mantelzorgers de toppen van de klimbomen bij Abel Tasman opgezocht om zich vervolgens te wagen aan stoere... Zie ook:
17:13
Ridderkerks Dagblad | Ridderkerk
De 29-jarige Sparta-verdediger Bart Vriends is vanavond (20:40 uur) op NPO2 te zien in het NCRV-programma De Slimste Mens in een aangepaste... Zie ook:
14:55
Barendrechts Dagblad | Barendrecht
Wesley Sneijder gaat in de voorbereiding op het nieuwe seizoen meetrainen met de amateurs van DHSC, dat ingedeeld is in dezelfde competitie... Zie ook:
14:43
Ridderkerks Dagblad | Ridderkerk
Sparta heeft onder voorbehoud van de medische keuring Maduka Okoye aangetrokken. De Nigeriaanse doelman (20) komt transfervrij over... Zie ook:

Navigeer verder:

Per gemeente Sportnieuws AlbrandswaardSportnieuws BarendrechtSportnieuws Capelle aan den IJsselSportnieuws Krimpen aan den IJsselSportnieuws Ridderkerk
Terug naarSportnieuws Provincie Zuid-HollandSportnieuws Nederland