Een restaurant openen in coronatijd: ´Voelt alsof je Monopoly speelt, net begonnen en alweer terug naar start´

Het starten van een eigen horecazaak is vaak een langgekoesterde droom. Maar alle van tevoren bedachte plannen konden in maart de prullenbak in. Twee starters over hoe het is om een restaurant te beginnen in coronatijd.
26-10 Hoe overleef ik (nogmaals) de lockdown Blogs
26-10 Ben jij zeer initiatiefrijk deze week Je leest het in deze... Fashion
22-10 Nieuwe data culinaire pop-ups MGallery Home Deco
23-10 Jeanette in Mexico: `Soms voelt het alsof ik achter... Consument & 50+
07:11 Voor kameel Obama in Kelpen gaan de mensen op de rem
07:06 Evert Bob bestreed wereldwijd natuurrampen, maar vergat zijn vrouw...
07:06 Online supportgroep voor mensen die last hebben gehad van corona
01:47 Grote groep in Stein negeert avondklok: Mobiele Eenheid grijpt in
01:11 Grote groep in Stein negeert avondklok, 12 aanhoudingen
00:51 #L1TOVR - Tot overmaat van ramp - aflevering 12 [video]
00:41 ME maakt einde aan onrust in Stein, 12 arrestaties
23-01 Avondklok ingegaan: handjevol mannen protesteert op Vrijthof
23-01 Limburgse kerkhoven worden steeds doodser
23-01 Mobiele Eenheid opgeroepen vanwege onrust in Stein
23-01 Honderden jongeren protesteren tegen avondklok op plein in centrum...
23-01 Live: Avondklok ingegaan
23-01 Griek Donis definitief naar VVV
23-01 Code geel in Limburg vanwege gladheid
23-01 Voorgesteld: de derde 15 halvefinalisten van het LVK
23-01 Markante Maaseikenaar Luc Goyens plotseling overleden
23-01 Volleybalsters van FAST verliezen van nieuwkomer
23-01 Code geel: waarschuwing voor gladheid in Limburg door winters weer
23-01 L1mburg Centraal: Middelbare scholen creatief met open dagen
23-01 Keuzestress bij pindakaas: creamy, crunchy, chili, karamel-zeezout...