Drimble

Faqt Faqt

Weten Begrijpen Verbazen

 Bronnen: 3D PrintmagazineAD | WetenschapDe Kennis van NuElsevier | KennisEngineeringnet NieuwsEngineers OnlineEos WetenschapFaqtGeeklyHLN | WetenschapKijkKNMIKnow HowMotherboard | ViceNemo KennislinkNew ScientistNOS | TechNPO WetenschapNRC | Wetenschapnu.nl | WetenschapScienceGuideSciencepaloozaScientiasSyncTNOVolkskrant | WetenschapWantYouTechAstroblogsInfoNu | WetenschapKloptdatwel?Skepsis BlogC2W: NieuwsNWO

22 juni 2017

21:07
Faqt
Er is een energierevolutie aan de gang. Zonnepanelen worden steeds goedkoper en beter, de terugverdientijd holt achteruit. Waarom doe je nog niet...
Faqt
20:07
Faqt
Radijsjes, sellerie, zwarte koffie: ben je daar een liefhebber van? Dan is het misschien een goed idee om eens naar een psycholoog...
Faqt
10:11
Faqt
Ga je straks een auto kopen? Eet dan vooral brood en laat het ei staan. Eiwitten maken je toleranter voor onredelijke voorstellen.
Faqt

21 juni 2017

15:11
Faqt
Elektrische auto´s goed voor het milieu? Een nieuw Zweeds rapport zegt dat het tegenovergestelde waar is. Vooral de batterijen...
Faqt
09:11
Faqt
Vergeet Epo, vergeet bloeddoping. De meest veelbelovende trend als het om professionele duursporten gaat, is het fenomeen poepdoping.
Faqt
00:11
Faqt
Het is heet, zeer heet. Wen er maar vast aan, een nieuwe studie zegt dat de trend zich gaat doorzetten en dat we vaker ´killer-hitte´...
Faqt

20 juni 2017

14:07
Faqt
De diplomatieke ruzie tussen verschillende Europese landen en Turkije heeft een opmerkelijk slachtoffer opgeleverd: de archeologie.
Faqt
10:07
Faqt
Niezen kan ontzettend opluchten. Maar je kan daarmee ook iemand ziek maken. Wel drie kwartier na je nies, blijkt uit nieuw onderzoek.
Faqt

19 juni 2017

20:07
Faqt
Om straks niet voor vervelende verrassingen te staan, moeten ruimtevaarder een belangrijk gesprek voeren. Over seks natuurlijk.
Faqt
11:07
Faqt
Op 4000 meter diepte voor de kust van Australië zijn wetenschappers absurde vissen tegengekomen. Hoe dieper, hoe gekker, lijkt het wel.
Faqt
00:07
Faqt
3D printen spectaculair? Vergeet het maar, bacterieprinten is het nieuwste. En je kunt er ook nog Mars mee helpen koloniseren.
Faqt

16 juni 2017

14:07
Faqt
Mensen die zoveel geweld plegen dat ze in de TBS terecht komen, missen het doorzettingsvermogen om hun emoties te blijven controleren.
Faqt
11:07
Faqt
Je hoeft geen racewagen te rijden om composiet te gebruiken. De nieuwste generaties tuinhekken maakt gebruikt van de geweldigste materialen.
Faqt
10:07
Faqt
De speciale rapporteur voor geweld tegen vrouwen geeft Israël de schuld van het feit dat Palestijnse vrouwen zoveel klappen krijgen.
Faqt

15 juni 2017

17:07
Faqt
Herten zijn intelligent, hebben biologen ontdekt. Zo intelligent, dat ze jagers te snel af zijn. Ze herkennen zelfs bepaalde wapens.
Faqt
Rode PijlMeer berichten van Faqt tref je aan op hun homepage http://www.faqt.nl