Drimble

Olympische Spelen nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Olympische Spelen 2014. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Olympische Spelen 2014.

27 april 2017

10:35
Grand Prix Radio
De eerste serieuze bocht op het circuit van Sochi is aangepast - er liggen nu extra hoge kerbstones langs de baan. Deze kerbs moeten...
10:14
AlleenF1
De smalle rechterbocht is de eerste remzone van het circuit. De afgelopen jaren schoten veel coureurs rechtdoor, met name na...
10:14
AlleenF1
Komend weekend wordt voor de vierde keer de Russische Grand Prix verreden. Force India-coureur Sergio Perez bewaart goede herinneringen... Ook op:
10:01
F1today
Komend weekend wordt voor de vierde keer de Russische Grand Prix verreden. Force India-coureur Sergio Perez bewaart goede herinneringen... Ook op:
09:14
AlleenF1
8:59 - De laatste Grand Prix van voordat het Europese seizoen wordt ingezet, is die van Rusland. Op het Sochi... Ook op:
09:01
GPUpdate.net
De laatste Grand Prix van voordat het Europese seizoen wordt ingezet, is die van Rusland. Op het Sochi Autodrom, de baan die... Ook op:
08:43
GPUpdate.net
Sergio Pérez neemt ons mee over het Sochi Autodrom en legt uit hoe de baan in elkaar zit. "Bocht drie kan je niet eens meer een...
08:38
AlleenF1
Ook het team van Sauber is inmiddels aangekomen in Sochi. Het is de vierde Grand Prix van het seizoen en... Ook op:
08:30
F1today
Ook het team van Sauber is inmiddels aangekomen in Sochi. Het is de vierde Grand Prix van het seizoen en het team staat nog op nul punten... Ook op:

26 april 2017

23:56
Ajax Fanzone
Voor de return in de halve finale van de Europa League tegen Olympique Lyon zijn 2800 kaarten beschikbaar. De verkoop start donderdag...
23:49
Stegen.net
Alice Naber-Lozeman komt zaterdag 29 april naar Assen om eventing lessen te geven aan enthousiaste ruiters. De Olympische amazone uit Biddinghuizen...
22:30
Parool | Binnenland
Koning Willem-Alexander had niet verwacht dat zijn ouders zouden instemmen met zijn lidmaatschap van het Internationaal Olympisch Comité... Ook op:
20:59
V-Bal
Zaterdagochtend begon de verkoop van de tickets voor de halve finale tussen Ajax en het Franse Olympique Lyon.
20:26
AlleenF1
De Rus Sergey Sirotkin, reserverijder bij Renault, zal tijdens het raceweekend in Sochi de eerste oefensessie voor zijn rekening nemen. Ook op:
19:38
Sport in Nederland
Amsterdam - Bob de Jong gaat in Azië werken. De veertigjarige oud-schaatser begint in mei als assistent van de Zuid-Koreaanse bondscoach... Ook op: