Manchester City nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Manchester City. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Manchester City.

19 september 2020

16:45
Sportnieuws | Voetbal
Sergio Agüero mist mogelijk de eerste 2 maanden van de Engelse competitie, zo heeft trainer Pep Guardiola van Manchester City laten... Zie ook:
14:55
Veronica Inside
Aanvaller Sergio Agüero mist mogelijk de eerste twee maanden van de Engelse competitie, zo heeft trainer Pep Guardiola van Manchester... Zie ook:
13:48
FC Update
Een flinke tegenvaller voor Manchester City in de aanloop naar de start van het Premier League-seizoen. Sergio Agüero is geblesseerd... Zie ook:
13:30
AD | Buitenlands voetbal
Sergio Agüero mist mogelijk de eerste twee maanden van de Engelse competitie, zo heeft trainer Pep Guardiola van Manchester City laten... Zie ook:
12:37
Leeuwarder Courant | Leeuwarden
Aanvaller Sergio Agüero mist mogelijk de eerste twee maanden van de Engelse competitie, zo heeft trainer Pep Guardiola van Manchester...
12:37
Telegraaf | Sport
Aanvaller Sergio Agüero mist mogelijk de eerste twee maanden van de Engelse competitie, zo heeft trainer Pep Guardiola van Manchester... Zie ook:
12:33
Ziggo Sport | Overige Sporten
Manchester (anp Rtr) - Aanvaller Sergio Agüero mist mogelijk de eerste twee maanden van de Engelse competitie, zo heeft trainer Pep Guardiola... Zie ook:
09:00
Voetbal International
Manager Pep Guardiola mist tegen Wolverhampton Wanderers in ieder geval twee basisspelers.
08:41
Voetbal Primeur
Een flinke tegenvaller voor Manchester City in de aanloop naar het Premier League-seizoen. Aanvaller Sergio Agüero lijkt ook de komende... Zie ook:
00:30
FC Update
Manchester City moet het de komende tijd nog stellen zonder Sergio Agüero. De Argentijn kampte eind vorig seizoen met een knieblessure...

18 september 2020

17:37
Leeuwarder Courant | Leeuwarden
Manchester City kan maandag bij de eerste wedstrijd van het seizoen in de Premier League nog niet beschikken over Sergio Agüero en Aymeric...
07:52
Soccer News
Manchester City is niet van plan om aan het hoge prijskaartje van Napoli voor Kalidou Koulibaly te...

17 september 2020

13:36
Voetbal International
Nathan Aké heeft zijn eerste weken als speler van Man City achter de rug, maar de verdediger moet lang wachten op de eerste wedstrijd....
12:00
Ajax Inside
Op 1 oktober vindt de loting voor de groepsfase van de Champions League plaats. Ajax is daarbij ingedeeld in pot 2 en ontloopt daardoor...