Drimble

Gemeente Leek Nieuws

Rode PijlRegio Zuidhorn Rode PijlInfo per wijk en buurt | Nieuws per plaats: Enumatil Leek Lettelbert Midwolde Tolbert Zevenhuizen (GR)

menu gemeente leek
Bron in regio: De Midweek Leek en MarumHet WesterkwartierWelkom in Zuidhorn112 MarumStreekkrant | NoordhornWestnieuwsZuidhorn .nuOog op Leek en MarumVisvliet .comIn GrijpskerkNiezijl NuInfo LeekMidwolde infoNoordhornNuisNiebert | Nuis en NiebertGemeente GrootegastGemeente LeekGemeente MarumGemeente Zuidhorn

26 oktober 2016

08:22
Het Westerkwartier
Leek - ´Midweek´ wordt vanaf volgende week opgenomen in ´Westerkwartier´. De samenvoeging van de kranten heeft alles te maken met de gemeentelijke Ook op:

25 oktober 2016

18:34
Het Westerkwartier
Leek - In winkelcentrum de Liekeblom kan vrijdagavond 28 oktober tussen 19.00 en 21.00 uur worden gegriezeld. Haal de kleurplaat bij één... Ook op:
18:02
Midwolde info
De laatste vrijdag van de maand organiseert de dorpsvereniging Midwolde aan het begin van de avond, vlak na werktijd, een Happy Hour...
16:28
Info Leek
Tot en met zondag 4 december 2016 kan iedereen kandidaten voordragen voor deze onderscheiding. Want begin volgend jaar reikt Oldebert,...
10:00
De Midweek Leek en Marum
Op 31 oktober is de jaarlijkse Hervormingsdienst in de Chr. Geref. Kerk aan de Singel in Ulrum. Het gelegenheidskoor verleent zijn... Ook op:
10:00
De Midweek Leek en Marum
NIETAP In het donker een boswandeling maken samen met de Nachtwachter? Dat kan op zaterdag 29 oktober. De Nachtwachter woont in het bos,... Ook op:

24 oktober 2016

14:24
De Midweek Leek en Marum
Leek - Zondag 30 oktober is het tweede concert in de reeks ´Concert in Borg Nienoord´ in de balzaal. De band Vrij Jazzie geeft tussen... Ook op:
08:19
Drimble Bekendmakingen
De gemeente Leek heeft de afgelopen week (van zondag 16 oktober 2016 tot en met zondag 23 oktober 2016) de volgende acht bekendmakingen...
07:54
De Midweek Leek en Marum
Op de laatste zaterdag in november wordt de Sfeeravond in Kruisweg Marum gehouden. Al twintig jaar een begrip in de regio. In de partyzaal... Ook op:

23 oktober 2016

17:50
Westnieuws
De Postwagen in Tolbert is komende zaterdag 29 oktober weer even “the place to be” voor de stappers van 30, 40 jaar geleden! In meerdere... Ook op:
13:36
De Midweek Leek en Marum
In het Molukse wijkgebouw Bunga Pala aan de Gruttostraat in Marum wordt zondag 30 oktober stilgestaan bij de herdenking ´65 jaar Molukkers...
11:42
De Midweek Leek en Marum
Doezumermieden - Speuren naar uilen en staren naar sterren. Doe mee met de Nacht van de Nacht op zaterdag 29 oktober. Tijdens de Nacht... Ook op:
11:42
De Midweek Leek en Marum
NIEUW-RODEN De Filatelistenvereniging Roden-Leek hield zaterdag weer een postzegelbeurs in Dðrpshuus Nij-Roon aan de Roderweg. Tal van handelaren... Ook op:
11:28
Info Leek
Leek - ´Verwarringen´ door Theatergroep Raamwerk bestaat uit vier verhalen, een reeks momentopnames van geobsedeerde, tragische en eenzame...
10:46
Het Westerkwartier
Het Bestuur van Oldebert heeft het initiatief genomen tot realisatie van een nieuw monument dat herinnert aan de Drachtster tramlijn.... Ook op:
09:00
De Midweek Leek en Marum
Leek - Voor het tweede achtereenvolgende seizoen mochten de schakers van Leek 1 als verliezend NOSBO-finalist meedoen aan de KNSB-beker.... Ook op:
08:12
De Midweek Leek en Marum
Iedere laatste zondag van de maand kunnen de ateliers van de leden van Route 99 worden bezocht. Met een keus uit edelsmeden, schilders,... Ook op:

22 oktober 2016

19:42
De Midweek Leek en Marum
Leek - Leekster Eagles speelde vrijdag een uitwedstrijd tegen het tweede team van ZVV ´t Knooppunt uit Amsterdam. Het was Roy de Vries... Ook op:
18:22
112 Marum
Een scooterrijder is zaterdagmiddag rond kwart voor vier aangereden op de kruising Roderwolderweg met de Haarveensedijk richting Leek.... Ook op:
15:46
Het Westerkwartier
Wat in 2003 begon als een éénmalige reüniedisco is intussen niet meer weg te denken uit Tolbert. Enkele oud-deejay´s zouden in dat jaar...

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Enumatil Leek Lettelbert Midwolde Tolbert Zevenhuizen (GR)
Terug naarNieuws regio ZuidhornNieuws provincie Groningen

Gemeenten in de regio Zuidhorn:

Regio's in de provincie Groningen: