Drimble

Discriminatie nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Discriminatie. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Discriminatie.

6 december 2016

12:26
Dagelijkse Standaard
Deze politieagent, die zijn werk al 35 jaar doet, verdient een lintje. Vandaag nog! Wat...
11:40
OpinieZ
6 december 2016 ✅ Afgelopen zomer viel Twitter massaal over een uitspraak van Pauline Bijster: we gaven terrorisme teveel aandacht....
11:03
The Post Online
De lokale partij Verenigd Arnhem gaat samenwerken met DENK. De lokale fractie en de Kamerfractie denken hetzelfde over discriminatie,... Ook op:
10:59
Voetbalflitsen.nl
Voetbalflitsen.nl plaatste het volgende bericht op hun website: Lazio-speler riskeert lange schorsing na racistische uitspraak: ''Twee...
10:57
The Post Online
“Ik ben kennelijk racistisch en schep er een waar genoegen in zo veel mogelijk gekleurde mensen te sarren. Etnisch profileren is mijn...
08:18
De Gelderlander | Arnhem
De Arnhemse partij Verenigd Arnhem gaat samenwerken met de landelijke politieke beweging DENK, opgericht door twee Tweede Kamerleden...
00:13
RTVNoord | Nieuws
Samir Hamed uit Roden is zich onlangs rot geschrokken. Hij kreeg om elf uur ´s avonds een putdeksel door het raam van zijn huis aan de Langeland... Ook op:

5 december 2016

22:11
Marokko.NL
De gemeente Hilversum moet discriminatie, racisme en antisemitisme aanpakken zoals huiselijk geweld, zegt PvdA-raadslid Saami Akrouh.
20:19
Telesport
Senad Lulic heeft inmiddels zijn excuses gemaakt voor zijn racistische uitlatingen aan het adres van AS Roma´s Antonio Rudiger, maar...
20:15
Rechtblog
De NOS zendt het vonnis in de zaak tegen PVV-leider Geert Wilders vrijdagochtend rechtstreeks uit. Tijdens het proces, dat plaats had in de rechtszaal Ook op:
19:46
Voetbal International
Senad Lulic heeft zijn excuses aangeboden vanwege zijn racistische uitlatingen aan het adres van AS Roma-verdediger Antonio Rüdiger.
19:43
Sportnieuws | Voetbal
Senad Lulic heeft spijt van zijn racistische uitspraken. Lulic heeft daarom alsnog z´n excuses aangeboden voor zijn discriminerende... Ook op:
19:25
De Stentor | Voetbal
Senad Lulic heeft alsnog zijn excuses aangeboden voor zijn discriminerende teksten aan het adres van de Antonio Rüdiger van AS Roma.