Autoriteit Persoonsgegevens nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Autoriteit Persoonsgegevens. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Autoriteit Persoonsgegevens.

24 september 2020

16:09
Taxlive
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft haar website aangepast over het verstrekken en vastleggen van gegevens in het kader van keten-...
15:10
MKB
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft haar site aangepast over het verstrekken en vastleggen van gegevens in het kader van keten-...
MKB
07:52
AD | Westland
Zo´n tien amateurvoetbalclubs zijn gedupeerd door het faillissement van VoetbalTV. Via dat platform konden amateur- en jeugdwedstrijden...
07:04
AD | Westland
Zo´n tien amateurvoetbalclubs zijn gedupeerd door het faillissement van VoetbalTV. Via dat platform konden amateur- en jeugdwedstrijden...

23 september 2020

20:52
RTV Utrecht
De GGD gaat Nederlandse coronatests laten uitvoeren door een laboratorium in Abu Dhabi bij een zusterlab van het Utrechtse Saltro....
18:27
Zembla | BNNVara
Nederlandse testmonsters worden binnenkort via een luchtbrug naar een lab in Abu Dhabi gevlogen om te worden getest op corona. Maar...
18:25
NOS | Binnenland
De Autoriteit Persoonsgegevens heeft het laboratorium Saltro en het ministerie van Volksgezondheid om uitleg gevraagd over de privacy-waarborgen...

22 september 2020

07:03
TC Tubantia | Almelo
´Belachelijk´ en ´volledig doorgeslagen´. De reacties van Twentse voetbalclubs die zijn gedupeerd door het faillissement van VoetbalTV...

21 september 2020

09:50
Privacy Web
De Autoriteit Persoonsgegevens wil tekst en uitleg van de GGD GHOR over het naleven van de Europese privacywet AVG. Mogelijk schendt...

17 september 2020

15:36
Security.NL
De Autoriteit Persoonsgegevens wil opheldering van de GGD over medewerkers van coronatestlijnen die uitslagen van coronatests...
14:59
RTV Oost
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) wil een uitleg van de GGD GHOR over het naleven van de privacywetgeving binnen het coronacallcenter....
13:51
BNR
Als het klopt dat medewerkers van de corona-testlijn ook toegang hebben tot gegevens die ze niet nodig hadden, sluit de Autoriteit...
BNR