Autoriteit Persoonsgegevens nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Autoriteit Persoonsgegevens. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Autoriteit Persoonsgegevens.

21 september 2021

11:09
iBestuur | Extern
Het is vaak niet duidelijk welke gegevens partijen mogen delen in het kader van de Wet gemeentelijke schuldhulpverlening (Wgs). De Autoriteit...
☆ iBestuur | Extern

20 september 2021

15:58
AWVN
De sites van de Rijksoverheid en de Autoriteit Persoonsgegevens melden sinds kort dat de werkgever aan werknemers toch mag vragen of ze gevaccineerd...
☆ AWVN
13:20
Sociaalweb
De gewijzigde Wet gemeentelijke schuldhulpverlening (Wgs) geeft meer duidelijkheid over wat wel en niet mag bij de verwerking van persoonsgegevens...
☆ Sociaalweb
13:04
VL Nieuws
Het is vaak niet duidelijk welke gegevens partijen mogen delen in het kader van de Wet gemeentelijke schuldhulpverlening (Wgs). De Autoriteit...
☆ VL Nieuws
12:03
Security.NL
Het online formulier waarmee organisaties datalekken bij de Autoriteit Persoonsgegevens kunnen melden is weer online. Door...
☆ Security.NL

18 september 2021

06:52
Binnenlands Bestuur
Het is vaak niet duidelijk welke gegevens partijen mogen delen in het kader van de Wet gemeentelijke schuldhulpverlening (Wgs). De Autoriteit...
☆ Binnenlands Bestuur

17 september 2021

17:01
Divosa
De gewijzigde Wet gemeentelijke schuldhulpverlening (Wgs) geeft meer duidelijkheid over wat wel en niet mag bij de verwerking van persoonsgegevens...
☆ Divosa
12:06
Fintool
De gewijzigde Wet gemeentelijke schuldhulpverlening (Wgs) geeft meer duidelijkheid over wat wel en niet mag bij de verwerking van persoonsgegevens...
☆ Fintool
07:15
Netkwesties
Als een van de weinige Europese landen gebruikte Nederland geen analyse van telefoondata om de pandemie te bestrijden. Te gevoelig,...
☆ Netkwesties

16 september 2021

18:30
Schulinck
De gewijzigde Wet gemeentelijke schuldhulpverlening (Wgs) geeft meer duidelijkheid over wat wel en niet mag bij de verwerking van persoonsgegevens...
☆ Schulinck
18:17
Privacy Nieuws
Een groep Nederlandse cybersecuritywetenschappers heeft in een open brief de Nederlandse overheid opgeroepen om datalekdata van de Autoriteit...
☆ Privacy Nieuws
13:45
Nationale Zorggids
Zorgverzekeraar CZ verandert de werkwijze bij machtigingsaanvragen. De verzekeraar voldoet daarmee aan de last onder dwangsom die de Autoriteit...
☆ Nationale Zorggids
11:22
Amweb
Zorgverzekeraar CZ verandert de werkwijze bij machtigingsaanvragen om daarmee te voldoen aan de last onder dwangsom die de Autoriteit...
☆ Amweb
08:43
ICT & Health
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) stelde de GGD GHOR afgelopen januari onder ´verscherpt toezicht´ na het bekend worden van grootschalige...
☆ ICT & Health

15 september 2021

16:03
Skipr
Zorgverzekeraar CZ verandert de werkwijze bij machtigingsaanvragen. CZ voldoet daarmee aan de last onder dwangsom die de Autoriteit...
☆ Skipr
14:44
Kamerstukken
Kamerstukken plaatste het volgende bericht op hun website: Advies Autoriteit Persoonsgegevens.
☆ Kamerstukken
13:50
Sociaalweb
Zorgverzekeraar CZ verandert de werkwijze bij machtigingsaanvragen. CZ voldoet daarmee aan de last onder dwangsom die de Autoriteit...
☆ Sociaalweb
11:03
Security.NL
Zorgverzekeraar CZ heeft na optreden van de Autoriteit Persoonsgegevens de werkwijze bij machtigingsaanvragen aangepast. Voor...
☆ Security.NL

14 september 2021

13:24
Steenwijkercourant | Steenwijk
Bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land is een datalek geconstateerd. De zorgaanbieder in Noordoostpolder, Urk en Steenwijkerland heeft het voorval...
☆ Steenwijkercourant | Steenwijk