Autoriteit Persoonsgegevens nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Autoriteit Persoonsgegevens. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Autoriteit Persoonsgegevens.

Plaatsen in deze gemeente
Terug naar112 gemeente 112 regio 112 provincie 112 Nederland

25 november 2022

15:08
Channelweb Nieuws
Hoewel de Autoriteit Persoonsgegevens sinds 1984 in ons land actief is, zijn veel ondernemers pas enkele jaren bewust gaan nadenken...
☆ Channelweb Nieuws
13:08
Channelweb Nieuws
Is testen met persoonsgegevens verboden of niet? Laat je de nuances weg, dan luidt et antwoord dat dat niet verboden is. Zoveel zegt...
☆ Channelweb Nieuws

21 november 2022

16:43
Techzine
Ondanks kritiek van de Autoriteit Persoonsgegevens stelt het kabinet voor om de transactiegegevens van burgers en bedrijven op schaal...
☆ Techzine
14:53
ITenRecht.nl
Dossiers: Persoonsgegevens; . De Autoriteit Persoonsgegevens raadt bezoekers van het WK in Qatar aan om een tweede telefoon mee te nemen...
☆ ITenRecht.nl
12:00
BNR Nieuwsradio | Video
Dit is een fragment uit Big Five met presentator Diana Matroos. Te gast is Aleid Wolfsen, voorzitter Autoriteit Persoonsgegevens. Er gesproken...
☆ BNR Nieuwsradio | Video

18 november 2022

17:01
Security.NL
Het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) heeft opnieuw een datalek bij de Autoriteit Persoonsgegevens gemeld. Aanleiding is...
☆ Security.NL
14:25
ICT Magazine
De verplichte Qatarese apps die WK-gangers moeten installeren als ze het land in willen hebben flinke privacyrisico´s. Dat zegt de Autoriteit...
☆ ICT Magazine
11:08
Telecom Paper
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) adviseert bezoekers van het WK voetbal in Qatar om goed op hun digitale veiligheid te letten. Dat zegt...
☆ Telecom Paper

17 november 2022

17:53
Tweakers | Nieuws
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) waarschuwt Nederlanders die afreizen naar Qatar voor het WK voetbal om ´goed op hun digitale veiligheid...
☆ Tweakers | Nieuws
17:35
Privacy Nieuws
De Autoriteit Persoonsgegevens waarschuwt iedereen die vanuit Nederland naar het WK in Qatar gaat voor de verplichte apps die zij moeten...
☆ Privacy Nieuws
16:46
Sportnieuws | Voetbal
Wil je als toerist Qatar bezoeken voor het WK voetbal 2022, dan moet je 2 apps op je telefoon zetten. En die apps verzamelen ontiegelijk...
☆ Sportnieuws | Voetbal
16:40
Beveiliging
De Autoriteit Persoonsgegevens raadt bezoekers van het WK voetbal in Qatar aan om goed op hun digitale veiligheid te letten. Bezoekers...
☆ Beveiliging
15:31
Security.NL
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) waarschuwt bezoekers van het WK-voetbal in Qatar voor twee apps die verplicht moeten worden...
☆ Security.NL
15:25
NOS.nl voetbalnieuws
De Autoriteit Persoonsgegevens waarschuwt voetbalfans die het WK in Qatar bezoeken voor een aantal verplicht te installeren apps. De Nederlandse...
☆ NOS.nl voetbalnieuws
15:13
NuTech
De twee apps die iedere bezoeker van het WK in Qatar op haar of zijn telefoon moet hebben staan, verzamelen gegevens over de gebruikers,...
☆ NuTech
13:35
NJB - Nederlands Juristenblad
Naast de privacyrisico´s is het beleid nu te vrijblijvend. Zo zijn zelfstandige bestuursorganen niet verplicht het beleid te volgen.
☆ NJB - Nederlands Juristenblad

16 november 2022

11:38
Computable ICT
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft forse kritiek op het nieuwe cloudbeleid van het kabinet. Volgens de privacytoezichthouder...
☆ Computable ICT
11:25
ICT Magazine
Een medewerker van het Roermondse ziekenhuis Laurentius had een medewerker ongeoorloofd inzage in zeker 95 patiëntendossiers. Het voorval...
☆ ICT Magazine
11:13
Techzine
De Belgische Gegevenbeschermingssautoriteit (GBA) gaat in 2023 extra aandacht geven aan drie terreinen: cookies, data protection officers...
☆ Techzine

15 november 2022

15:25
ICT Magazine
Het kabinet moet de privacyrisico´s van het op handen zijnde vernieuwde cloudbeleid aanpakken. Dat schrijft de Autoriteit Persoonsgegevens...
☆ ICT Magazine