Drimble

Autoriteit Persoonsgegevens nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Autoriteit Persoonsgegevens. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Autoriteit Persoonsgegevens.

18 oktober 2019

19:55
NDFR
De staatssecretaris van Financiën meldt dat het onderzoek van de Autoriteit Persoonsgegevens naar de informatiebeveiliging van de toenmalige...
NDFR
16:40
The Privacy Officers
The Privacy Officers plaatste het volgende bericht op hun website: Autoriteit Persoonsgegevens tevreden over informatiebeveiliging...
12:27
ICT Magazine
De Belastingdienst heeft de eerst zo gebrekkige beveiliging van informatie inmiddels op orde gebracht. Dit concludeert de Autoriteit...
10:43
Tros Radar
De Belastingdienst heeft voldoende maatregelen getroffen om data beter te beveiligen. Dat concludeert de Autoriteit Persoonsgegevens...
00:30
Executive People
De afdeling Datafundamenten & Analytics van de Belastingdienst heeft belangrijke verbetermaatregelen genomen om de gebrekkige beveiliging...

17 oktober 2019

18:43
Tros Radar
De Belastingdienst heeft voldoende maatregelen getroffen om data beter te beveiligen. Dat concludeert de Autoriteit Persoonsgegevens...
13:03
Nextens
In februari 2017 is de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) een onderzoek gestart naar de informatiebeveiliging van de toenmalige afdeling...

16 oktober 2019

16:09
Computable ICT
De afdeling Datafundamenten & Analytics van de Belastingdienst heeft de gebrekkige databeveiliging inmiddels op orde. Dat concludeert...
15:05
Bright
De Autoriteit Persoonsgegevens heeft zijn onderzoek naar misstanden bij de Belastingdienst na ruim 2,5 jaar afgerond. De problemen... Zie ook:
Bright
14:49
Belastingdienst In Beeld
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) sluit het onderzoek naar de beveiliging van persoonsgegevens bij de Belastingdienst. Op dat terrein...
14:32
RTL | Binnenland
De Autoriteit Persoonsgegevens heeft zijn onderzoek naar misstanden bij de Belastingdienst na ruim 2,5 jaar afgerond. De problemen...
14:32
RTLZ
De Autoriteit Persoonsgegevens heeft zijn onderzoek naar misstanden bij de Belastingdienst na ruim 2,5 jaar afgerond. De problemen...
RTLZ
14:30
Tweakers | Nieuws
De Autoriteit Persoonsgegevens stelt op basis van vervolgonderzoek dat de Nederlandse Belastingdienst voldoende maatregelen heeft genomen...
14:10
Taxlive
De Belastingdienst/Datafundamenten en Analytics heeft verbetermaatregelen genomen om eerder geconstateerde beveiligingsrisico´s te bestrijden....