Drimble

Week 46: Vertrokken naar onbekende bestemming

Overig uitgegeven door de Gemeente Geertruidenberg

informatie alleen over gemeente geertruidenberg

Inhoud:

Gemeente Geertruidenberg:
Week 46: Vertrokken naar onbekende bestemming

Na onderzoek is gebleken dat de onderstaande persoon niet meer woont op het adres waar hij volgens de Basisregistratie Personen (BRP) staan ingeschreven. Het college heeft daarom besloten de persoonslijst van deze personen niet meer bij te houden (artikel 2.22 Wet Basisregistratie Personen). De persoonslijst wordt opgeschort met als reden: verblijfplaats onbekend. Dit betekent dat hij daardoor formeel niet meer in Nederland woont. Het betreft de volgende persoon:

  • 1. Schipperen, Petrus Adrianus, geboren op 9-8-1970. Laatst bekende adres: Rijvoortshoef 110 in Raamsdonksveer. Uitgeschreven per 5-10-2017.

  • Betrokken personen kunnen tegen dit besluit schriftelijk bezwaar maken bij het college. Dit kan op grond van de Algemene Wet Bestuursrecht. U hebt vanaf de datum van deze publicatie zes weken de tijd om een bezwaarschrift te sturen.


    Klik hier om dit bericht bij de officiële instantie te lezen.


      Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het open data project van de Nederlandse overheid. Het doel van dit project is om zoveel mogelijk publieke informatie te ontsluiten. Drimble is afhankelijk voor de correctheid van deze informatie van derde partijen. De informatie op deze pagina kan daarom gedateerd of inmiddels ongeldig zijn. Raadpleeg daarom altijd de lokale overheidsinstantie bij toepassing van de gegevens.