Drimble

Gemeente Zutphen, evenementenvergunning Middeleeuwen Symposium op 23 juni 2017 in de Credokapel van de Walburgiskerk in Zutphen

Evenementenvergunning uitgegeven door de Gemeente Zutphen

menu gemeente zutphen

Inhoud:

Gemeente Zutphen, evenementenvergunning Middeleeuwen Symposium op 23 juni 2017 in de Credokapel van de Walburgiskerk in Zutphen

Status: aanvraag

Op 2 januari 2017 is een evenementenvergunning aangevraagd voor Middeleeuwen Symposium op 23 juni 2017 in de Credokapel van de Walburgiskerk in Zutphen.

De aanvraag ligt vanaf de dag na de publicatiedatum 2 weken ter inzage bij het team Veiligheid. Binnen deze termijn kunt u uw eventuele reacties op deze aanvraag naar keuze schriftelijk of mondeling kenbaar maken via Postbus 41, 7200 AA Zutphen of via telefoonnummer 14 0575.

Zutphen, 11 januari 2017

De burgemeester van Zutphen


Klik hier om dit bericht bij de officiële instantie te lezen.


    Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het open data project van de Nederlandse overheid. Het doel van dit project is om zoveel mogelijk publieke informatie te ontsluiten. Drimble is afhankelijk voor de correctheid van deze informatie van derde partijen. De informatie op deze pagina kan daarom gedateerd of inmiddels ongeldig zijn. Raadpleeg daarom altijd de lokale overheidsinstantie bij toepassing van de gegevens.