Privacy Web Privacy Web

Hieronder staan de laatste berichten van Privacy Web. Onderaan de pagina staat een link naar hun homepage.

 Bronnen: 42bisAD | TechAG ConnectAppWorksBTGBusiness & ITBusiness Insider | TechChannelConnectChannelConnect PersberichtenCloudWorksComputable ICTComputer IdeeComputergeekDatacenterWorksDataNews | Knack.beDe Ondernemer | InnovatieDraadbreuk.nlDronesDutch IT ChannelDutch-Tech MagazineECP | Platform voor InformatieSamenlevingExecutive PeopleFrankwatchingGFC Nieuws - TechGIS-MagazineGlasvezel NieuwsICT MagazineInfosecurity MagazineIoT JournaalIT Channel ProIT ExecutiveLifehackingMashable BeneluxMobiel Internet Nieuws

19 mei 2021

17:53
Privacy Web
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft onderhoudsbedrijf CP&A een boete opgelegd van 15.000 euro vanwege overtredingen...
☆ Privacy Web
15:53
Privacy Web
Demissionair minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Kajsa Ollongren gaat met de Vereniging van Nederlandse...
☆ Privacy Web
15:53
Privacy Web
Groei van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) is noodzakelijk voor burgers en het bedrijfsleven in onze snel digitaliserende...
☆ Privacy Web
14:53
Privacy Web
Het ministerie van Justitie en Veiligheid heeft richtlijnen opgesteld voor het toepassen van algoritmen door overheden. De richtlijnen...
☆ Privacy Web
11:53
Privacy Web
De Minister van Justitie & Veiligheid stuurt, mede namens de staatssecretaris van Financiën - Fiscaliteit en Belastingdienst,...
☆ Privacy Web
11:53
Privacy Web
De politie in Noord-Holland heeft in een onderzoek naar cybercrime een 28-jarige man in Lelystad aangehouden. De man wordt...
☆ Privacy Web
10:53
Privacy Web
In Engeland heeft de Information Commissioner´s Office (ICO, de Engelse Autoriteit Persoonsgegevens) haar accountability...
☆ Privacy Web

18 mei 2021

16:53
Privacy Web
Stichting Privacy First heeft de bescherming van de privacy bij Burgernet beoordeeld en maakt zich grote zorgen. Privacy...
☆ Privacy Web
10:53
Privacy Web
Er zijn meerdere kritieke kwetsbaarheden ontdekt in Windows. Microsoft heeft afgelopen dinsdag tijdens de (Patch Tuesday)...
☆ Privacy Web

17 mei 2021

16:53
Privacy Web
De minister van Justitie en Veiligheid, Ferd Grapperhaus, en de minister voor Rechtsbescherming, Sander Dekker, informeren...
☆ Privacy Web
12:53
Privacy Web
De Europese Commissie (EC) heeft haar ´Rolling Plan for ICT Standardisation 2021´ (Engels) gepubliceerd, met de relevante...
☆ Privacy Web
10:53
Privacy Web
De Data Protection Commission (DPC) mag zijn onderzoek naar Facebook hervatten. De Ierse toezichthouder eiste afgelopen jaar...
☆ Privacy Web

12 mei 2021

16:53
Privacy Web
Afgelopen jaar zat cybercriminaliteit in de lift. Dat heeft ervoor gezorgd dat de politie meer verdachten van WhatsApp-fraude,...
☆ Privacy Web
15:53
Privacy Web
Minister Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap stuurt de antwoorden op de vragen van de leden Van der Woude en Ellian...
☆ Privacy Web
09:54
Privacy Web
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) legt Locatefamily.com een boete op van 525.000 euro. Locatefamily.com publiceert adresgegevens...
☆ Privacy Web

11 mei 2021

16:54
Privacy Web
Minister Ollongren, staatssecretaris Knops, staatssecretaris Keijzer, minister Grapperhaus en minister Dekker nodigen de vaste...
☆ Privacy Web
16:54
Privacy Web
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) legt de Partij voor de Vrijheid (PVV) Overijssel een boete op van 7.500 euro. De PVV Overijssel...
☆ Privacy Web
15:54
Privacy Web
De commissaris voor gegevensbescherming en vrijheid van informatie van Hamburg (HmbBfDI) heeft een bevel uitgevaardigd dat Facebook...
☆ Privacy Web
13:54
Privacy Web
Alle instellingen, bureaus, organen en agentschappen van de EU verwerken persoonsgegevens om bijvoorbeeld personeel te werven,...
☆ Privacy Web

10 mei 2021

11:53
Privacy Web
De EU heeft haar wetgeving inzake de controle op de uitvoer van gevoelige goederen en technologieën voor dual use, zoals...
☆ Privacy Web
► Meer berichten van Privacy Web tref je aan op hun website: https://www.privacy-web.nl/
► Berichten van Privacy Web worden ook geplaatst in de categorie: Overheid