Drimble

Faillissementsnieuws regio Rijnmond Oost

Per gemeente: Albrandswaard Barendrecht Capelle aan den IJssel Krimpen aan den IJssel Ridderkerk

informatie alleen over regio rijnmond oost

Nieuwsoverzicht over faillissementen en insolventies in de regio Rijnmond Oost

Hieronder staat een overzicht met nieuws over recente faillissementen, insolventies, schuldsaneringen en surseances van betaling. Deze lijst wordt samengesteld uit duizenden nieuwsbronnen. Het overzicht op deze pagina betreft de berichten over de regio Rijnmond Oost
18:55
Ridderkerks Dagblad | Ridderkerk
In de strijd tegen probleemschulden bij burgers moeten schuldeisers beter meewerken. Ze zouden pogingen de schulden aan te pakken,... Zie ook:

1 oktober 2019

17:34
Albrandswaards Dagblad | Albrandswaard
Precies vijf jaar geleden opende Koningin Máxima de Markthal in Rotterdam. Sindsdien is het uitgegroeid tot één van de grootste... Zie ook:

25 september 2019

16:38
Ridderkerks Dagblad | Ridderkerk
Dat reisorganisatie Thomas Cook Nederland surseance van betaling heeft aangevraagd betekent onder meer slecht nieuws voor Transavia.... Zie ook:

24 september 2019

20:03
Barendrechts Dagblad | Barendrecht
Klanten die bij Thomas Cook en Neckermann een autovakantie hadden geboekt, komen ook van een koude kermis thuis. Door het faillissement... Zie ook:

23 september 2019

19:01
Albrandswaards Dagblad | Albrandswaard
Thomas Cook Nederland heeft maandag honderden telefoontjes gekregen van klanten met vragen over de ondergang van het Britse reisconcern.... Zie ook:
Gerelateerd

Navigeer verder:

Per gemeente Faillissementsnieuws in AlbrandswaardFaillissementsnieuws in BarendrechtFaillissementsnieuws in Capelle aan den IJsselFaillissementsnieuws in Krimpen aan den IJsselFaillissementsnieuws in Ridderkerk
Terug naarFaillissementsnieuws in Provincie Zuid-HollandFaillissementsnieuws in Nederland