Drimble

Faillissementen in Omg. Broekzijde (Moergestel)

Overzicht van de laatste bedrijven in de buurt Omg. Broekzijde (Moergestel) die failliet zijn verklaard of in staat van insolventie verkeren. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over buurt omg. broekzijde (moergestel)

Overzicht recente faillissementen en surseances in de buurt Omg. Broekzijde (Moergestel)

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in de buurt Omg. Broekzijde (Moergestel) in de gemeente Oisterwijk. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Omg. Broekzijde (Moergestel)

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
13-12-2012Holding Kees Van Balkom BV
Broekzijde, Moergestel
Moergestel18083673
13-12-2012Van Balkomnl BV
Broekzijde, Moergestel
Moergestel18016396
13-12-2012Vastgoedcollectief BV
Broekzijde, Moergestel
Moergestel18083675

Navigeer verder:

HyperlokaalBuurt Omg. Broekzijde (Moergestel)Wijk Omgeving Broekzijde (Moergestel)
Plaatsen in deze gemeente Heukelom Moergestel Oisterwijk
Terug naarFaillissementen gemeente OisterwijkFaillissementen regio TilburgFaillissementen provincie Noord-BrabantFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Tilburg:

   Regio's in de provincie Noord-Brabant: