Drimble

Faillissementen in Aalanden-Zuid (Zwolle)

Overzicht van de laatste bedrijven in de buurt Aalanden-Zuid (Zwolle) die failliet zijn verklaard of in staat van insolventie verkeren. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over buurt aalanden-zuid (zwolle)

Overzicht recente faillissementen en surseances in de buurt Aalanden-Zuid (Zwolle)

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in de buurt Aalanden-Zuid (Zwolle) in de gemeente Zwolle. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Aalanden-Zuid (Zwolle)

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
01-05-2019Jesse Schilderwerken (h.o.d.n.) (voorheen)
Kromme Rijn, Zwolle
Zwolle05067511
04-08-2017Hodn (voorheen) Scheepvaartonderneming Alwa V.o.f.
Kromme Rijn, Zwolle
Zwolle02333018
17-08-2012Stichting Administratiekantoor Hersch
Kromme Rijn, Zwolle
Zwolle05061473

Navigeer verder:

HyperlokaalBuurt Aalanden-Zuid (Zwolle)Wijk Aalanden (Zwolle)
Plaatsen in deze gemeente Zwolle
Terug naarFaillissementen gemeente ZwolleFaillissementen regio ZwolleFaillissementen provincie OverijsselFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Zwolle:

   Regio's in de provincie Overijssel: