Drimble

Faillissementen in Zevenhuizen-West 1

Overzicht van de laatste bedrijven in de buurt Zevenhuizen-West 1 die failliet zijn verklaard of in staat van insolventie verkeren. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over buurt zevenhuizen-west 1

Overzicht recente faillissementen en surseances in de buurt Zevenhuizen-West 1

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in de buurt Zevenhuizen-West 1 in de gemeente Zuidplas. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Zevenhuizen-West 1

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
08-11-2018Vastgoedbeheer Van Kersbergen (h.o.d.n.) (voorheen)
Korenstraat, Zevenhuizen
Zevenhuizen24490113
19-04-2018Swanla Administratie (h.o.d.n.)
Weideplantsoen, Zevenhuizen
Zevenhuizen85167318

Navigeer verder:

HyperlokaalBuurt Zevenhuizen-West 1Wijk Zevenhuizen wijk 02
Plaatsen in deze gemeente Moerkapelle Moordrecht Nieuwerkerk aan den IJssel Zevenhuizen
Terug naarFaillissementen gemeente ZuidplasFaillissementen regio GoudaFaillissementen provincie Zuid-HollandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Gouda:

   Regio's in de provincie Zuid-Holland: