Klassiek asperge-recept

Het is weer de tijd van het witte goud: Asperges! Nu maar eens gewoon op de klassieke manier bereid met ham en een gekookt eitje. Lekker met krieltjes en een Hollandaise-sausje.
12-04 Recept met witte asperges met Clemont Rouge en portsiroop Blogs
29-04 Wat Eten We Vandaag: Witte asperges met varkenshaas en doperwtencrème Culinair
20-03 Keukenklassiekers: heerlijke asperges Consument & 50+
17-04 Kookinspiratie: crè;mesoep van witte asperges Consument & 50+
15-04 Asperges, maar dan n&ét even anders (en dit is de juiste manier om ze te schillen) Consument & 50+
06:36 Onderzoek wijst uit: vijf groeibevorderende factoren stimuleren het leren...
26-05 Evangeliseren in gevaarlijk gebied | Uit of Thuis #5 | RD [video]
26-05 Zwanger zijn is hard werken
26-05 ChristenUnie wil Nederlandse bedrijven verplichten tot maatschappelijk...
26-05 Mgr. Liesen deelt goed nieuws over gezondheid: ‘Er mag voorzichtig...
26-05 Misbruikrapport Illinois: veel meer slachtoffers dan eerder bekend,...
26-05 KRO-NCRV: ‘Goede hoop dat gebarentolk terugkeert bij tv-Mis’
26-05 Syrische aartsbisschop wil einde aan sancties tegen zijn land
26-05 Verhuld verleden in Constantinopel
26-05 Akelige tweet of serieus gevaar? Jacht op bedreigers politici is ingewikkeld
26-05 Karma kan ook in een later leven tot rijping komen
26-05 Als de preekstoel leeg blijft door gebrek aan predikanten
26-05 "De les van 75 jaar Israël: verwacht het niet van mensen, maar van God"
26-05 Meditatie: De vrucht van het Nieuwe Verbond
26-05 Zendingsveld heeft meer mannen nodig
26-05 De Pakistaanse blasfemie-gekte
26-05 Niet alles in Cannes is het bekijken waard
26-05 Over de liefde voor aardbeien en de weg naar binnen
26-05 Kijk mee in de studio tijdens Opwekking!
26-05 VrijdagZindag – Geloven