Drimble

Horecavakblad Gastronomie Horecavakblad Gastronomie

De informatiebron voor horeca Nederland

 Bronnen: CoffeeProDe Café krantDe Nationale HorecagidsDe Restaurant KrantEntree MagazineFNV HorecaFoodcklicksHoreca ProductnieuwsHorecavakblad GastronomieHorecavizierKHNLunchroomMisset CafeMisset CateringMisset FastfoodMisset HorecaMisset HotelMisset RestaurantWhisky etc. magazineResto VanHarteAsian HorecavizierEntree Magazine | OpinieKon. Horeca Nederland

18 augustus 2017

14:13
Horecavakblad Gastronomie
Hutten Meetings & Events heeft per 1 augustus Estate Management Group (EMG) uit Maastricht aan zich gebonden als nieuwe eventpartner.... Ook op: FoodcklicksOut-of-Home Shops
Horecavakblad Gastronomie

17 augustus 2017

11:15
Horecavakblad Gastronomie
Kees Hogetoorn, Director of Sales & Marketing van Sofitel Legend The Grand Amsterdam, is verkozen tot Best of the Best Virtuoso Ambassador... Ook op: Horecavizier
Horecavakblad Gastronomie

15 augustus 2017

09:13
Horecavakblad Gastronomie
Vanaf maandag 14 augustus is Café Ter Marsch in Rotterdam een nieuw vegetarisch gerecht rijker. In samenwerking met de blog De Hippe... Ook op: Lunchroom
Horecavakblad Gastronomie

21 juli 2017

12:14
Horecavakblad Gastronomie
Tijdens het internationale gastronomische vakevenement Folie Culinaire zullen tientallen gerenommeerde chefs uit binnen- en buitenland...
Horecavakblad Gastronomie
09:14
Horecavakblad Gastronomie
Begin oktober kookt Kamilla Seidler drie dagen lang samen met Joris Bijdendijk in RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum. Seidlers...
Horecavakblad Gastronomie

20 juli 2017

11:14
Horecavakblad Gastronomie
Binnen Hampshire Hotels vinden per 1 september een aantal wisselingen van de wacht plaats bij het American Hotel in Amsterdam en twee...
Horecavakblad Gastronomie
11:14
Horecavakblad Gastronomie
De Vegetariërsbond organiseert op zondag 23 juli de grootste vegetarische picknick van Nederland in het Haagse Zuiderpark. Van 12.00...
Horecavakblad Gastronomie
09:14
Horecavakblad Gastronomie
In de schemering van de vroege ochtend aanschuiven aan een meterslange bar. Verse filterkoffie wordt direct in je mok geschonken en daarnaast...
Horecavakblad Gastronomie

18 juli 2017

16:14
Horecavakblad Gastronomie
Focus op vier trends in de horeca De nationale vakbeurs Horecava organiseert in 2018 opnieuw een InnovationLAB. Professionals uit de foodservice...
Horecavakblad Gastronomie

17 juli 2017

12:14
Horecavakblad Gastronomie
Innovatief evenement voor de slagers van de toekomst van 8 tot 10 oktober 2017 in Amsterdam Nieuwe stad, nieuw concept: de Adalbert-Raps-Stiftung...
Horecavakblad Gastronomie
11:14
Horecavakblad Gastronomie
Een afwisselend programma op het kookpodium, culinaire colleges, telers, boeren en een internationale spreker: je bent van harte welkom...
Horecavakblad Gastronomie
11:14
Horecavakblad Gastronomie
Liita Cress is een mild bittere cress met de smaak van lavendel. Lavendelbloemen werden al in de keuken gebruikt, maar nu is er een cressvariant....
Horecavakblad Gastronomie
09:14
Horecavakblad Gastronomie
Valderrama olijfolie heeft in samenwerking met de Spaanse Top Chef Alberto Chicote een gehele nieuwe, zeer innovatieve lijn ontwikkeld....
Horecavakblad Gastronomie

12 juli 2017

16:14
Horecavakblad Gastronomie
In het prachtige dorp Onderdendam, 15 kilometer ten noorden van de stad Groningen, is restaurant “De Molenaar” gevestigd in, hoe kan het ook ander
Horecavakblad Gastronomie

10 juli 2017

15:14
Horecavakblad Gastronomie
Ooit was Euro-Toques, zoals de naam al doet vermoeden, een Europese vereniging. Verschillende Europese landen hadden hun eigen vereniging...
Horecavakblad Gastronomie
Rode PijlMeer berichten van Horecavakblad Gastronomie tref je aan op hun homepage http://www.horecavakbladgastronomie.nl